Her kan du stemme på de 5 nominerede i kategorien "Årets bæredygtige initiativ" til Børn i byen Prisen 2022.

Et initiativ, der arbejder for en grønnere og mere klimavenlig verden, og som inspirerer børnefamilier til at leve mere bæredygtigt.

Fill out my online form.

De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige her. Der kan stemmes frem til den 28. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Spændingen forløses den 5. november, hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Designmuseum Danmark - og afsløres her på Børn i byen.

 NATUREBABY
Der bliver shoppet en masse, når familien udvides, og hos Naturebaby kan det gøres med god samvittighed og ro i maven. De forhandler alt fra tøj og tekstiler til barnevogne og legetøj, som altsammen er nøje udvalgt og økologisk. 


TOO GOOD TO GO
I et forsøg på at stoppe madspild, gør Too Good To Go det muligt at købe rester fra lokale restauranter, caféer, bagerier og lignende. Her får I meget for pengene, og redder noget mad, der ellers bare var blevet smidt ud ved lukketid.


BØRNELOPPEN
Over hele landet kan man shoppe brugt børnetøj, babyudstyr og legetøj hos Børneloppen, hvor private standlejere sælger ud fra gemmerne, og giver aflagte sager nyt liv. 

Reshopper
RESHOPPER

Appen Reshopper er Danmarks største markedsplads for børnefamilier. Her får tusindevis af brugte ting indenfor kategorierne børn, mor og bolig nyt liv. Appen har til formål at glæde andre mennesker, miljøet og kloden.

Lalatoys
LALATOYS

Lalatoys er legetøj på abonnement - et bæredygtigt alternativ til køb af legetøj, der samtidig matcher barnets alder. Som medlem af Lalatoys lejer man altså legetøj, og når barnet ikke leger med det længere, kan det returneres og byttes til noget nyt og spændende. Hvis barnet har legetøjet i mere end otte måneder, må det beholdes for altid!

 

Fotos: 1) Naturebaby 2) Too Good To Go 3) Børneloppen 4) Reshopper 5) Lalatoys
 
OBS! Der kan kun stemmes én gang pr kategori pr IP adresse. Dvs. hvis du stemmer fra en arbejdsplads , eller derhjemme og andre har stemt i kategorien - så kan du ikke også gøre det.  Dette er for at undgå snyd, men du kan stemme, hvis du gør det fra en anden IP adresse. Børn i byen checker løbende alle afgivne stemmer, for at sikre, at afstemningen foregår på et reelt grundlag. Falske email adresser tæller ikke som en stemme, og de fratrækkes det samlede antal stemmer ved opgørelsen, så de ikke fremgår i det samlede resultat. Børn i byen krydschecker email adressers rigtighed igennem 2 forskellige mail-test softwaresystemer, for at sikre, at det samlede antal stemmer er baseret på et reelt grundlag. For mere info: kontakt caro@bornibyen.dk 

 

Stem på de nominerede i de øvrige kategorier

 

Ud over "Årets bæredygtige initiativ" kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier:

★ Årets ildsjæl
★ Årets influencer
★ Årets forlystelsespark
★ Årets børnekulturpersonlighed
Årets familieabonnement
Årets barselstilbud
★ Årets online underholdning
 Årets børnevenlige spisested
★ Årets børneteater
★ Årets museum
★ Årets brand: Tøj/sko
★ Årets brand: Interiør/babyudstyr
★ Årets actionoplevelse
★ Årets dyrepark
★ Årets børnevenlige ferie
★ Årets børnevenlige i Aarhus