Med ugentlige digitale billedbøger, der hverken går på kompromis med fortælling, lyd eller æstetik, revolutionerer appen PIBOCO branchen for børnebøger. Børn i byen har testet den spritnye app, der tager billedbøger til et helt nyt niveau.

ANNONCE

 

Nytænkende billedbøger for børn

Hvis du er af den opfattelse, at billedbøger da selvfølgelig skal være trykt på papir, er det fordi, du endnu ikke har stiftet bekendtskab med PIBOCO. Her tages digitale billedbøger for børn nemlig til et helt nyt niveau. Appen tilbyder ikke e-bøger, men sanselige fortællinger, kreeret af de bedste illustratorer fra hele verden.

De æstetiske billedbøger er animerede og har interaktive muligheder, der gør historielæsningen ekstra sjov for børn. Derudover er de assisteret af stemningsskabende musik, der er særligt komponeret til den enkelte fortælling, og som er virkelig rar at høre på. I kan desuden selv vælge, om I vil have historien læst op, eller I selv foretrækker at læse - smart!

Kvalitetstid kan ligeså godt foregå på en skærm

Med appen PIBOCO i hånden, bliver det virkelig tydeligt, at der er sket en kolosal udvikling på det digitale forlagsmarked! Nu kan børnenes kvalitetstid ligeså godt foregå med næsen i en skærm som i en papirbog - og den kunstneriske oplevelse bliver kun højnet og mere sansemættet. I appens voksende samling finder I udelukkende billedbøger i allerhøjeste kvalitet - der er ganske enkelt adgang forbudt for dårlige billedebøger.


Få en ny bog hver uge 

I appen udgives hver uge en ny billedbog fra nogle af verdens førende illustratorer og forfattere. Komplet med oplæsning, animationer og interaktivitet, der fremhæver de tegnede fortællinger. Bøgerne er udviklet til børn i alderen 3-7 år, men tiltaler alle, der elsker smukke illustrationer og historier. Prøv appen og nyd den, så meget I vil!

Om PIBOCO
- Appen henvender sig især til børn i alderen 3-7 år
- Der er titler fra hele verdenen, men de kan selvfølgelig høres på dansk
- Det koster 29 kr. om måneden i intropris (normalpris: 55 kr.)
- Der er ingen binding - abonnementet kan afbrydes, når I vil

.. prøv 2 uger gratis eller læs mere om PICOBO her.