Med en ny billedbog hver uge, der hverken går på kompromis med fortælling, lyd eller æstetik, revolutionerer appen PIBOCO branchen for børnebøger. Børn i byen har testet appen, der tager billedbøger til et helt nyt niveau.

ANNONCE FOR PIBOCO

 

Nytænkende billedbøger for børn

Hvis du er af den opfattelse, at billedbøger da selvfølgelig skal være trykt på papir, er det fordi, du endnu ikke har stiftet bekendtskab med PIBOCO. Her tages digitale billedbøger for børn nemlig til et helt nyt niveau. Appen tilbyder ikke e-bøger, men sanselige fortællinger, kreeret af de bedste illustratorer fra hele verden.

De æstetiske billedbøger, som er omhyggeligt udvalgt fra hele verden, er animerede og har interaktive muligheder, der gør historielæsningen ekstra sjov for børn. Derudover er de akkompagneret af stemningsfuld musik, der er særligt komponeret til den enkelte fortælling, og som skaber helt igennem levende og behagelige lyduniverser. I kan desuden selv vælge, om I vil have historien læst op, eller om I selv foretrækker at læse - smart!

Kvalitetstid kan ligeså godt foregå på en skærm

Med appen PIBOCO i hånden, bliver det virkelig tydeligt, at der er sket en kolossal udvikling på det digitale bogmarked! Nu kan børnenes kvalitetstid ligeså godt foregå med næsen i en skærm som i en papirbog - og den kunstneriske oplevelse bliver kun højnet og mere sansemættet. I appens voksende samling finder I udelukkende billedbøger af allerhøjeste kvalitet - der er ganske enkelt adgang forbudt for dårlige billedebøger. Derudover har man gjort det til en prioritet, at børn skal kunne begå sig sikkert i appen, så I slipper for skjulte reklamer og udgifter.


Få en ny bog hver uge 

I appen udgives hver uge en ny billedbog fra nogle af verdens førende illustratorer og forfattere. Flere af billedbøgerne og skaberne bag dem er vindere af anerkendte internationale priser. Komplet med oplæsning, animationer og interaktivitet, der fremhæver de tegnede fortællinger. Bøgerne er udviklet til børn i alderen 3-7 år, men tiltaler alle, der elsker smukke illustrationer og historier. Prøv appen og nyd den, så meget I vil!

Om PIBOCO

- Appen henvender sig især til børn i alderen 3-7 år
- Der er titler fra hele verdenen, men også bøger af de bedste danske billedbogsskabere som Signe Kjær, Rasmus Bregnhøi og Kamila Slocinska
- Det koster 55 kr. om måneden, men 38 kr/md. med kvartårlig betaling og 26 kr/md. ved årlig betaling
- Med et abonnement får du adgang til hele PIBOCOs bogsamling med hundredevis af spændende fortællinger
- Der er ingen binding - abonnementet kan afbrydes, når I vil...

.. prøv 7 dage gratis eller læs mere om PIBOCO her.