Med masser af tid til kreaprojekter mellem jul og nytår, er Panduros fantastiske DIY-dukkehus en oplagt julegave, som vil bringe mange timers fordybelse med sig. Huset er nemlig helt råt, så det er op til dit barn at give det et personligt udtryk.

Annonce for Panduro

En kreativ julegave

Julegaveræset kan hurtigt blive til en materialistisk fest, hvor der købes bunkevis af plastiklegetøj til børnene, som de leger med i halvanden dag, for efterfølgende at lade det samle støv på værelset. Med det in mente virker det enormt meningsfuldt at give en gave, som barnet selv kan være med til at udforme. 

Panduros dukkehus er et godt eksempel på en kreativ julegave, da huset og alt inventar købes helt råt. Hvis du lægger det under juletræet sammen med en pakke maling og nogle gode pensler, har du sikret modtageren en hyggelig beskæftigelse, samt kreativ frihed til at forme netop det dukkehus, han eller hun ønsker sig. 

Mange timers hyggelig leg

Når først dukkehuset og alle dets dele er malet, tørret og samlet, vil barnet formentligt føle stor stolthed over værket, og have lyst til at lege med det igen og igen. Der kan både rykkes rundt på møblerne, leges med dukkefamilien, riddes om kap med hestene og hygges med de resterende dyr. 

Og så er det jo også en del af legen, at der altid kan ændres på tingene. Måske skal hestefolden males, eller væggene i børneværlset skifte farve? Der er uendeligt mange muligheder for at udfolde legen både i forhold til rollelege og kreativitet. 

Her finder du alle delene

Kender du et barn, der vil synes om en kreativ, sjov og anderledes julegave? Vi har samlet links til alle de elementer, vi viser her i artiklen. Køb dem alle for et komplet dukkehus, eller udvælg enkelte dele for en mere simpel gave. Alt er muligt.

- Dukkehus af træ med trappe(på tilbud til 299 kr.)
- Dukkehusmøbler Dagligstue (79,95 kr.)
- Dukkehusmøbler Køkken (69,95 kr.)
- Dukkehusmøbler soveværelse barn (49,95 kr.)
- Dukkehusmøbler Soveværelse voksen (49,95 kr.)
- Dukkehusmøbler Badeværelse (39,95 kr.)
- Dukkehusmøbler Hundehus (19,95 kr.)
- Hund og kat og et hus (79,95 kr.)
Familie til dukkehus (79,95 kr.)
- Hestestald til dukkehus (299,95 kr.)
- Umalede forhindringer (49,95 kr.)
- Umalede heste (79,95 kr.)
- Bondegårdsdyr til stald (79,95 kr.)

Vi har desuden brugt:

- Panduro akrylmaling Kids (179,95 kr.)
- Børnepensler all-round (på tilbud til 119,96 kr.)

 

Gå eventuelt på opdagelse i Panduros store sortiment, hvis der også skal sættes tapet op i huset, sys puder til sofaen og dyner til sengene - eller måske lægges gulvtæppe? Find det hele her.

 

Se flere billeder af dukkehuset her

 

Fotos: Stephanie Mielnicki