Føler du nogle gange, at det kunne være praktisk at have Børn i byen med i tasken, når du og dit barn er på farten i København? Det kan du faktisk (næsten) nu. Og så endda helt uden USB-stik og laptop!

boernenes kbhMM Forlag og Børn i byen har i samarbejde komponeret guidebogen ”Børnenes København”. I et lækkert lille lommeformat indeholder ”Børnenes København” information, aldersguide og bykort over de mest børnevenlige caféer, hemmelige grønne pletter, butikker, udflugtsmål, strande, forlystelser og meget mere.

Bogen er logisk opdelt i kategorier, der gør det nemt og hurtigt at finde frem til netop dét, man søger her og nu. Samtidig er guiden krydret med dejlige inspirerende fotos og små gode råd og idéer undervejs. Dette gør ”Børnenes København” til en dejlig oplevelse i sig selv.

København med børnebriller

På godt 200 sider kommer denne nye guidebog rundt i praktisk talt alle Københavns hjørner. Med børnebrillerne på bliver der sat fokus på aktuelle begivenheder og alt det, der gerne skulle blive ved med at være en del af børnekulturelle København.

Der er dog ét problem ved ”Børnenes København”  - for den er så fuld af gode idéer til aktiviteter, besøg og oplevelser, at der slet ikke er dage nok i året. Heldigvis er guiden aktuel i hele 2009 samt 2010, så bare se at komme i gang!

Rabat til medlemmer

Elsker du – som os på Børn i byen – at blive guidet til unikke oplevelser, som man måske ellers aldrig havde fundet frem til, så få fat i et eksemplar af ”Børnenes København”. Som medlem af Børn i byen klubben kan du tilmed få bogen til reduceret pris - for kun 65 kr. (prisen er 99,95 kr. hos almindelige boghandlere). Læs mere på klubsiden.

God læselyst, god oplevelseslyst og rigtig god fornøjelse.