På barsel? Vi serverer 12 uundværlige rabatter, som forsøder jeres barsel og pengepung - kom med i Børn i byen Klubben i dag og spar med det samme!

Babyleg

Skal baby forkæles med særligt legetøj og interiør? Så er Lirum Larum Leg stedet. Her finder du kvalitetslegetøj og interiør til familiens mindste med alt fra klapvogne og puslespil til dukkehuse og løbehjul. 

Rabat: 10% med Børn i byen Klubben. 

Miniverset

Tag din baby med på Miniverset - et særligt univers på Experimentarium for de 0-5-årige, hvor din lille pode kan lege på en tryg, indendørs legeplads med massevis af sanselige indtryk og eventyrlige oplevelser.

Rabat: 20% med Børn i byen Klubben.  

Rytmik for de mindste

Stimuler baby med rytmik og leg - som styrker bevægelse og udvikling hos din lille. Tag til rytmik med din baby hos Rytmik for Børn, som tilbyder babyrytmik, der passer lige præcis til dit barns alder. 

Rabat: 15% med Børn i byen Klubben

Tøj til guldklumpen

Baby vokser! Skal du shoppe nyt babytøj, så tjek disse lækre webshops, som forhandler fine sager i lækker kvalitet og med mærker som MarMar, CamCam Konges Sløjd og meget mere - shop med rabat her med Børn i byen Klubben:

Økounger - 15% rabat
Minifin - 20% rabat

Zoneterapi til baby

Zoneterapi til baby kan hjælpe på både søvn, fordøjelse og meget mere. Trænger baby til at få nusset fødderne lidt, så prøv Sanser og velvære, som kommer hjem til jer og hjælper baby. 

Rabat: 20% med Børn i byen Klubben

Foredrag til ammehjernen

Prop barselshjernen med foredrag om andet end baby. Prøv Business & Barsel - et netværk for nysgerrige forældre på barsel, der savner faglighed og udvikling i babyboblen. 

Rabat: 50% med Børn i byen Klubben. 

Økomad til baby

Er baby ved at være klar til at mætte maven med grød - så prøv Minimad- her får du økologiske grødkasser, så du nemt kan tilberede lækker, hjemmelavet grød til dit barn. Eller prøv Woodland Wonders® - øko-babygrødsserien til forældre, der ønsker et komplet økologisk produkt, som er nemt at tilberede blot med vand.

Sov blødt

Lad baby sove sødt i Foss Flakes dyner og puder. Fossflakes er OEKO-TEX-mærket  og tåler hyppige vask. Foss Flakes fyld føles naturligt blødt, og er meget putte- og krammevenligt. Så klik forbi Foss Flakes næste gang din guldklump skal ha' en dyne.

Rabat: 20% med Børn i byen Klubben

Babysvømning

Tag i DGI-Byen med din lille. Meld jer enten til et decideret babysvømning-hold eller plask selv rundt i jeres eget tempo. Din baby vil ELSKE at mærke sig selv i vandet, og samtidig giver det en super nærhed - bare jer to. 

OBS: Vandkulturhuset i DGI-byen holder lukket indtil foråret 2021 pga. renovering. 

Rabat: 20% med børn i byen Klubben

Pas på baby

ApoMini er alt det bedste til mor og barn du kender fra apoteket. Hos ApoMini har de fokus på faglighed og tryghed, og har et bredt kendskab til alle produkterne på hylderne. ApoMini forhandler Joha, A-Derma, Medela, Ellas Kitchen, Weleda, Pukka, Kraes, Mam, Avent, Ginger Organic, Hevea og mange flere. 

Rabat: Få 20% hos ApoMini med Børn i byen Klubben. 

Til børneværelset

Skal baby have ny seng, puslebord, klædeskab eller noget helt fjerde? Så skynd dig at smutte forbi Lifetime Kids Room, som laver børnemøbler, der vokser med børnene i god og smuk kvalitet. 

Rabat: 20% med i Børn i byen Klubben

Babybio - 50%

Forsød din barsel med et smut i babybio. Synk ned i de bløde sæder med baby på skødet og nyd en god film – måske med lidt afbrydelser fra din lille bebs, men det er der plads til i babybio. Du kan få rabat hos både Valby KinoEmpire Bio og Nordisk Films biograf i Field's 

Rabat: Op til 50% med Børn i byen Klubben

Tip!

Smut gratis til BabyOnsdag med Børn i byen Klubben - her kan I opleve alt fra zoneterapi og førstehjælp til rytmik og foredrag om at være mor. Se programmet her.

 

Foto: 1) Lirum Larum Leg 2) Experimentarium, David Trood 3) Shutterstock 4)Økounger 5) Shutterstock 6) Alberte Cornelius 7) Baby-Deli 8) Foss Flakes 9) DGI-byen 10) ApoMini 11) Lifetime Kids Room 12) Empire Bio 13) Alberte Cornelius