Det skal du bruge:
- Lagkagebunde (kan bages selv, men vi købte Irmas luksus-bunde)
- Ca. 2 ½ dl. piskefløde
- 2 tsk vaniljesukker
- Rabarberkompot (se opskrift her)
- Revet skal fra en økologisk citron
- Sommerens bær: Jordbær, hindbær, brombær, blåbær
- Mynteblade og spiselige blomster som fx bellis, stedmoderblomst og fuchsia
Sådan gør du:
Pisk fløden med vaniljesukkeret.
Læg halvdelen af flødeskumscremen sammen med rabarberkompot mellem lagkagebundene.
Resten af flødeskumscremen lægges på toppen, der herefter drysses med revet citronskal og pyntes med bær og blomster. Læg gerne bær og blomster i en ”rodet bunke” – det giver et dejligt overdådigt look.
Lad gerne kagen stå og trække i køleskabet et par timer før servering.
Fotos: Katrine Hemmingsen
Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.