Disse kulørte kokostoppe vil uden tvivl være et hit hos ungerne! De er super hurtige at lave, og så kan de nemt laves i en vegansk udgave. Vi giver jer opskriften her.

Det skal du bruge (til 10-12 styks)

200 g groft kokosmel
150 g sukker
75 g mel
1 teske vanilijesukker eller vaniljen fra én vaniljestang
1,5 dl mælk (havre eller soyamælk kan også bruges)
Mørk chokolade
Tutti frutti krymmel

 

Sådan gør du

Bland kokosmel, mel, sukker, vanilje og mælk sammen i en stor skål, så det bliver til en klistret masse. Form kokostoppene i den ønskede form og størrelse på en bageplade, og bag dem i ca. 10 minutter ved 200 grader. Lad kokostoppene køle helt af og smelt imens chokoladen. Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade og drysses med krymmel. Stil dem i køleskabet indtil chokoladen er størknet - og server dem herefter for hele familien.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: De bedste cookies