Hvem elsker ikke kombinationen af en god kælkebakke og en isvaffel? Med en oplevelsesgave til CopenHill, kan du give et barn du kender en oplevelses for livet. Der er nemlig lagt op til en fed dag med fart over feltet, masser af sjov og lækre snacks. 

Skattejagt og leg på det urbane bjerg CopenHill

Aldersgruppe: 5-12 år
Pris: 250 kr. 

Om oplevelsen

Få en fed dag med sus i maven og spændende opgaver på det urbane bjerg CopenHill. I denne oplevelsesgave indgår kælkning for 2 personer, 2 lækre isvafler, efterfulgt af en skattejagt med spændende opgaver, hvor snacks for 2 personer er inkluderet. Med denne sommerpakke er I sikret nogle skønne timer med leg og hygge, hvor byens bedste udsigt er inkluderet. 

CopenHillHvor?

CopenHill
Vindmællevej 6
2300 København S

Det praktiske

I oplevelsen indgår: 

- 2 x kælkning
- 2 x vaffel m. 2 kugler is
- Skattekort med opgaver
- 1 pose chips

Oplevelsen har typisk en varighed på 2-3 timer, men man er meget velkommen til at blive og nyde den gode udsigt og nogle af CopenHills andre tilbud. 

CopenHill er en udendørs oplevelse, og coronapas er derfor ikke nødvendigt. Dog skal alle over 15 år bære mundbind, når caféen besøges. 

Booking

Du behøver ikke at booke tid, du skal blot dukke op og medbringe oplevelseskoden, du finder i mailen med print-selv gavekortet. Denne fremvises i baren på toppen af CopenHill. Se åbningstiderne for kælkebakken her

Nyttig info

- Kælkning er muligt året rundt
- Plastikunderlaget kræver specialdesignede kælke, og I må derfor IKKE medbringe jeres egen kælk
- Tag praktisk tøj på, som er godt at bevæge sig i, og som kan tåle at blive beskidt
- Der er gratis adgang for gående på bakken

Købsguide

Sådan gør du:

- Overfør beløbet for oplevelsesgaven til MobilePay nr: 86789. Husk at notere din emailadresse i kommentarfeltet.
- Du modtager en ordrebekræftelse og et print-selv gavekort med oplevelseskode på din mail indenfor max. 24 timer.
- I kombination med ordrebekræftelsen modtager du også et link til et spørgeskema, som vi vil blive rigtig glade for, hvis du har lyst til at svare på. Som tak modtager du 6 måneders medlemskab til Børn i byen Klubben. 
- Udskriv print-selv gavekortet til gavemodtageren og pak ind som du ønsker (du kan for eksempel finde inspiration til en sjov hjemmelavet indpakning her på siden).

GOD FORNØJELSE :-)

 

Betaling

Hos Børn i byen Oplevelsesgaven kan du betale med MobilePay. Betalingen overføres til Børn i byens MobilePay på nummeret: 86789. 

Gavekortets gyldighed

Oplevelsesgaven er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen. 

Fortrydelsesret

Ved køb af en oplevelsesgave på bornibyen.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen. Du skal inden 14 dage fra købsdatoen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på oplevelsesgaven@bornibyen.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af oplevelsesgavekortet, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage til det telefonnummer, der blev brugt i forbindelse med betalingen på MobilePay. 

Indløsning af din oplevelse

Du indløser din oplevelse på selve oplevelsesstedet ved at medbringe dit print-selv gavekort og opgive din gavekode, som fremgår på gavekortet. 

 

PRØV OGSÅ...


Køb din oplevelsesgave her: Kreativ hygge på Børnemuseet

 

Fotos: CopenHill