Næste gang, du skal give en gave til et barn i dit liv, kan den byde på sjov, hygge og kreativ udfoldelse på én og samme tid. Med en oplevelsesgave til Børnemuseet, får barnet nemlig både en tur på museum, mulighed for at deltage i de mange workshops og en bid mad i caféen. 

Kreativ hygge på Børnemuseet

Aldersgruppe: 3-12 år
Pris: 275 kr.

Om oplevelsen

Få en dag fuld af kreative hyggestunder og nærvær på Børnemuseet. I får entré for to personer med 10 af Børnemuseets museumsdollars, som børnene kan bruge til at betale for de kreative værksteder, I gerne vil prøve. Man kan for eksempel pynte sin egen cupcake, lave sin egen sæbebar, læbepomade eller designe en t-shirt. Med i pakken hører en varm kakao med flødeskum og krymmel, en valgfri kaffe, samt to hjemmebagte økologiske boller med smør og ost. 

Hvor?

Børnemuseet
Svanholmvej 3A
1905 Frederiksberg C

Det praktiske

I oplevelsen indgår: 

- Entré for 2 personer
- 10 museumsdollars
- 1 varm kakao og 1 varm kaffe
- 2 økologiske boller med smør og ost

Husk mundbind til alle over 12 år og coronapas til alle over 15 år.

Booking

For at indløse oplevelsesgaven møder I blot op i Børnemuseets reception indenfor åbningstiden og fremviser oplevelseskoden. Herefter vil I få udleveret jeres museumsdollars, og I kan gå i caféen, når I er klar til det. 

Nyttig info

Mandag: Åbent alle skoleferier 10:00-17:00. Ellers kun for private selskaber. 
Tirsdag-fredag: 10:00-17:30
Lørdag-søndag: 10:00-17:00

 

Betaling

Hos Børn i byen Oplevelsesgaven kan du betale med MobilePay. Betalingen overføres til Børn i byens MobilePay på nummeret: 86789. 

Gavekortets gyldighed

Oplevelsesgaven er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen. 

Fortrydelsesret

Ved køb af en oplevelsesgave på bornibyen.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen. Du skal inden 14 dage fra købsdatoen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på oplevelsesgaven@bornibyen.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af oplevelsesgavekortet, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage til det telefonnummer, der blev brugt i forbindelse med betalingen på MobilePay. 

Indløsning af din oplevelse

Du indløser din oplevelse på selve oplevelsesstedet ved at medbringe dit print-selv gavekort og opgive din gavekode, som fremgår på gavekortet. 

 

PRØV OGSÅ...


Køb din oplevelsesgave her: Skattejagt og leg på CopenHill

 

Fotos: Børnemuseet