Giv en oplevelse i stedet for et stykke legetøj næste gang dit barn - eller et andet barn, du kender - skal forkæles. Børn i byens nye oplevelseskoncept gør det nemt for dig at finde børnevenlige oplevelser, som ungerne sent vil glemme.

UnsplashVelkommen til Børn i byens nye oplevelseskoncept: Oplevelsesgaven!

Børn i byen er igang med at udvikle et oplevelsesgavekoncept for børn i alderen 0-12 år. I den kommende måned vil I have mulighed for at blive de første til at teste konceptet af i vores lille softlaunch. 

En oplevelsesgave fra Børn i byen er den oplagte gaveidé til egne eller andres børn i forbindelse med mærkedage, men den er også oplagt som en fælles oplevelse, når der skal skrues op for kvalitetstiden og nærværet i familien. 

Vi har indgået samarbejder med Børnemuseet og CopenHill, som hver især har sammensat alt det bedste i en oplevelsesgave til jer. Vi håber, I vil synes om oplevelserne lige så meget som vi gør!

Hos Børn i byen brænder vi for at give unikke oplevelser videre til børn og børnefamilier, der skaber glæde, nærvær og sammenhold. Vi håber, at du vil lade dig inspirere og måske får lyst til at give en oplevelse i stedet for et stykke legetøj, der alligevel bare hober sig op på børneværelset. 

Kh. Børn i byen teamet

 

SE OPLEVELSESGAVERNE HER...

Børnemuseet 
Køb din oplevelsesgave her: Kreativ hygge på Børnemuseet

CopenHill 
Køb din oplevelsesgave her: Skattejagt og leg på CopenHill

 

INSPIRATION TIL DIY INDPAKNING...


Gaveindpakning af din oplevelsesgave

 

Foto: Unsplash