Snart sænker julefreden sig over Danmarks storslåede renæssanceslot Kronborg. I weekenderne den 26.-27. november og 3.-4. december omdannes slotsgården til julemarked, og indenfor på slottet lokker hyggelige juleaktiviteter for hele familien.

Annonce

Foto: Kronborg

Julemarked med 80 boder

Gå på opdagelse i slotsgårdens hyggelige julemarked, der i år består af hele 80 boder. Her kan I snuse rundt blandt designvarer, legetøj, boligartikler, brugskunst, delikatesser til julebordet, juledekorationer og meget mere - alt sammen til duften af friskfældet gran og nybagte æbleskiver selvfølgelig!

Foto: Kronborg

Børneværksted, højtlæsning og besøg af julemanden

Indenfor på slottet venter flere juleoplevelser - her kan I nyde både julejazz, Christmas Carols og gospelkoncerter. Børnene kan også lave julegaver, julepynt og julegodter i børneværkstederne, og har de selv gaveønsker, kan de fortælle dem til Julemanden, som også kigger forbi. Melder trætheden sig midt i juleræset, kan ungerne tage en slapper og høre højtlæsning af juleeventyr.

Foto: Nikki Jeffries
Foto: Kronborg

Hvor? Kronborg, 3000 Helsingør
Hvornår? Den 26.-27. november og 3.-4. december kl. 10-17
Ankomst-intervaller: Kl. 10-12 kl. 12-14 og kl. 14-17

Billetterne er delt op i ankomstintervaller for at sikre den gode oplevelse med plads til gæsterne. Som gæst skal man ankomme i det valgte tidsinterval, men er velkommen til at blive på slottet, så længe man har lyst.

Billetten giver adgang til julemarked, slottes kamre, sale, kasematter mv. samt udstillingen om ”Kongerækken”

Læs mere og se hele programmet for Jul på Kronborg her.