Når Nationalmuseet til påske lancerer deres spritnye børneprogram, bliver det med en ny Kedsomhedsknap, dansende skeletter og levende statuer!

NationalmuseetI 2018 giver Nationalmuseet al magt til børnene! I påskeferien lanceres nemlig et omfattende børneprogram, som gør op med forestillingen om, hvad et museum er. 

Magisk Kedsomhedsknap

Mange børn synes det er kedeligt at gå på museum. Man må ikke lege eller røre ved noget, og så skal man være helt stille. Men nu er det slut! Den 24. marts lancerer Nationalmuseet nemlig en magisk Kedsomhedsknap, som gør museet levende! Lad børnene gå på jagt efter knappen, og se hvad der sker, når de trykker på den. Hemmelige kister vil åbne sig, malerier vil tale, mumierne vil røre på sig og statuerne vil blive levende!

Ny rundvisning for børn

Foruden Kedsomhedsknappen byder Nationalmuseet også på en ny børnerundvisning med dansende skeletter, mumier og moselig. Her vil børnene høre historier om, hvad de dødes grave gemmer, og komme helt tæt på livet og døden blandt vores forfædre. Rundvisningen er kun for børn, og kan ledsages af én voksen. Rundvisningen vil køre i påskeferien kl. kl. 10.30, kl. 12.30 og 14.30 alle dage, og weekender resten af året kl. 10.30 og 12.30.

Psst: Kom med til premieren på Kedsomhedsknappen
Den 24. marts kl. 10-16 er der premiere på børnenes helt nye Kedsomhedsknap. Her forvandles Forhallen på Nationalmuseet til et børneeldorado med sang og musik, flyvende popcorn og softice! Det er gratis for børn - voksne betaler entré!

Fotos: Mads Stahl Schmidt