Hvem sidder egentlig bag tasterne på Børn i byen? - Læs med her, og mød redaktionen!

Kort om Børn i byen
Caroline Meldgaard lancerede Børn i byen København i 2008 og Børn i byen Aarhus i 2010. I dag er Børn i byen Danmarks største online guide til børnefamilier, og inspirerer hver måned tusinder af familier til nye børnevenlige steder, aktiviteter og udflugter. Læs mere om Børn i byen her.

Personerne bag

Caroline Meldgaard
Caroline Meldgaard - CEO
Caroline M er direktør og grundlægger af Børn i byen, og bor i en haveforening på Amager. Når hun ikke arbejder i Børn i byen huset, arbejder hun gerne på byens cafeer, bænke eller på en legeplads, hvis solen titter frem – hun er nemlig solelsker med stort S. Derudover elsker Caro at vinterbade, og gør det også med sine børn og bonusbørn.

Børn i beyn
Caroline Hemmingsen – Redaktør
Caroline H er redaktør på Børn i byen, og er netop emigreret fra Østerbro til Ringsted, hvor hun er i gang med at totalrenovere en gammel murermestervilla fra 1944 med sin mand. Caroline synes selv hun er verdensmester i at lave pizzaer, og så elsker hun Instagram og visuelle medier generelt.

Børn i byen
Rikke Reffelt – Kommunikation og markedsføring
Rikke står for at markedsføre Børn i byen Klubben, og skriver også en hel del guides. Hun har to drenge fra henholdsvis 2012 og 2015, som hun ofte løber rundt efter på byens legepladser. Rikke er absolut fan af is og har sat sig for at nå igennem alle byens lækre isbarer – listen er lang! 

personerne bag
Hege Lindeberg - Event- og klubkoordinator
Hege står for kundesupport, koordinering af events og klubtilbud og alt muligt andet praktisk på Børn i byen. Hun bor på indre Vesterbro med sin kæreste, som hun har tre børn med: tvillinger fra 2016 og en pige fra 2013. Hege kan findes på byens legepladser, loppemarkeder, i parker og til børnekulturarrangementer. 


Alberte Cornelius – Kommunikation og SoME
Alberte står for Børn i byens Instagram profil, hvor hun hver dag poster inspiration til hvad I kan lave. Hun bor på Amager med sin kæreste, og sammen venter de deres første lille dreng, så hun er snart at finde på byens bedste barselscaféer og som fast inventar til babyonsdag. 


Christina Smedegaard - Skribent i Aarhus
Christina er skribent hos Børn i byen Aarhus, mens hun studerer medievidenskab ved Aarhus Universitet. Når hun ikke studerer, skriver artikler eller opdaterer kalenderen, er hun højst sandsynligt ude at rejse og opleve nye eventyr. Andre passioner inkluderer binging af tv-serier, familietid og vennehygge samt fotografering af flotte landskaber.

 

TIP: Få også Caroline Meldgaards historie om tilblivelsen af Børn i byen i LIME.