Hvem sidder egentlig bag tasterne på Børn i byen? - Læs med her, og mød redaktionen!

 

Kort om Børn i byen
Caroline Meldgaard lancerede Børn i byen København i 2008 og Børn i byen Aarhus i 2010. I dag er Børn i byen Danmarks største online guide til børnefamilier, og inspirerer hver måned tusinder af familier til nye børnevenlige steder, aktiviteter og udflugter. 

Personerne bag


Caroline Meldgaard - CEO
Caroline M er direktør og grundlægger af Børn i byen, og bor i en haveforening på Amager. Når hun ikke arbejder i Børn i byen huset, arbejder hun gerne på byens cafeer, bænke eller på en legeplads, hvis solen titter frem – hun er nemlig solelsker med stort S. Derudover elsker Caro at vinterbade, og gør det også med sine børn og bonusbørn.


Caroline Hemmingsen – Redaktør
Caroline H er pt. på orlov, men er normalt redaktør på Børn i byen. Hun er desuden emigreret fra Østerbro til Ringsted, hvor hun er i gang med at totalrenovere en gammel murermestervilla fra 1944 med sin mand. Caroline synes selv hun er verdensmester i at lave pizzaer, og så elsker hun Instagram og visuelle medier generelt.


Stephanie Mielnicki - Redaktør
Stephanie er redaktør på Børn i byen, mens Caroline H er på orlov. Hun bor på ydre Nørrebro med sin mand og lille pige på to år, og når alt ikke går op i Zoo-ture og legepladsbesøg, kan hun både strikke, hækle og køre bland selv-slik ind, mens hun holder sig opdateret på alt dårligt reality-tv, der findes. Og når ja, så er hun en lynhurtig blomstertyv!


Rikke Hollegaard - Klubkoordinator og journalist
Rikke H er Børn i byens klubkoordinator og journalist. Hun står bl.a. for at arrangere babyonsdage og elsker at invitere Børn i byens klubmedlemmer til babyrytmik og foredrag i Børn i byen Huset. Rikke bor på Nørrebro sammen med sin kæreste og søn på tre år. De bor lige over for Assistens Kirkegården og tager derfor ofte et smut forbi den gule mur, når der er brug for et afbræk fra byens travlhed.


Alberte Cornelius – Kommunikation og SoME
Alberte er pt. studerende, men giver gerne en hjælpende hånd med Børn i byens Instagram profil, da hun om nogen har fingeren på pulsen, når det kommer til SoMe. Hun bor på Amager med sin kæreste og lille dreng. 

juliehedelund
Julie Hedelund - Kommunikations og marketingkoordinator

Julie har de seneste to år været tilknyttet Børn i byen sideløbende med sit studie, men er nu endelig en fast del af staben i Aarhus, hvor hun glædeligt deler tips og tricks og holder børnefamilier opdateret på herlighederne i og omkring Smilets By. Privat er Julie bosat med sin kæreste og deres 4-årige søn i den nordlige del af Aarhus, hvorfra hun også forsøger at opbygge en nogenlunde løbeform. 

Rasmus Cornelius - Fotograf og grafiker
Rasmus er Børn i byens helt egen dygtige fotograf. Rasmus formår altid at få et smil frem hos os, når der skal tages fotos - selv på en kold, grå dag. Rasmus tager både fotos af redaktionen, velkomsttilbud og børnevenlige events i byen, og så står han også for en stor del af Børn i byens grafiske opgaver.

Jakob Skjerning - Programmør
Jakob er Børn i byens tjekkede programmør og har været med helt fra starten. Det er blevet til mange tusinder linjer kode og mange redesigns gennem tiden. Når Jakob ikke koder på Børn i byen, tester han legepladser i Kolding, hvor han bor sammen med sin familie. 
 

Eventteamet
Foruden medarbejderne på redaktionen, har Børn i byen også et supersejt eventteam, som I vil kunne møde til VIP-lagersalg, forpremierer og andre events i byen.

TIP: Få også Caroline Meldgaards historie om tilblivelsen af Børn i byen i LIME.