Er du på barsel? Børn i byen guider til de allerbedste barselsaktiviteter i januar i byen, så du og baby kan komme ud og nyde jeres særlige tid sammen.


♥ Månedens barsels-events

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I januar måned kan du smutte forbi:

★  9/1: Event - Babyrytmik i Børn i byen Huset 

★  16/1: Foredrag - Hvil i dig selv under barsel i Børn i byen Huset 

★  17/1: Foredrag - Blogger Maj My om at leve udenfor hamsterhjulet  på Vesterbro Bibliotek

★  18/1: Foredrag - Genveje til mere babysøvn hos Sneglehuset i Søborg

★  23/1: Event - Babybite i Børn i byen Huset

★  23/1: Event - Fingersprog i Børn i byen Huset


♥ Månedens indendørs sjov

Kulturstationen Vanløse holder hver fredag åben legestue i deres Spejlsal fra kl. 10-12 for byens allermindste. Her kan baby tumle og hilse på andre børn, imens forældrene kan dele erfaringer om søvnmangel, skemad og tigerspring. Det er gratis og uden tilmelding. 


♥ Månedens babyvenlige cafe

Nyd vandet og udsynet til barnevognen fra Bryggens spisehus i Kulturhuset Islands Brygge. Du kan trygt parkere din sovende baby i barnevognen langs glasvinduerne på den side af caféen, der vender ud mod vandet. Vågner baby er der både pusleplads og høj stol. Menukortet er spækket med lækker cafémad til mor og far. Tjek også: DE 5 CAFEER MED UDSYN TIL BARNEVOGNEN


♥ Månedens tip

Book allerede nu billet til det anmelderroste stykke "Mødre" på Folketeatret - et comedyshow i babyformat med bl.a. Julie Ølgaard, Mathilde Norholt og Szhirley. Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Billetterne bliver hurtigt udsolgt, selv om stykket først spiller til foråret - måske en ide at hive mødregruppen med til? Babyer er velkomne til forestillingen.

LÆS OGSÅ: GUIDE - BARSEL PÅ AMAGER


♥ Månedens baby-motion

Husk, det er nu her i januar, at mange babyhold som rytmik, musik og motion for baby åbner op for en ny sæson. Så find ud af, hvad du og baby skal kaste jer ud i. Tjek f.eks. Rytmikhuset på Østerbro, hvor I kan gå til rytmik hos rytmikuddannede pædagoger. Her er hold helt ned til 3 mdr. med opstart i januar - få overblikket over alle hold HER.


♥ Månedens store oplevelse

Tag din lille guldklump med til "Hjertelyd - en babyopera". En verden af musik for helt små ører - 0-2½ år. Det er ikke en traditionel forestilling, men en slags installation, hvor babyer, børn og voksne nænsomt guides rundt af sangere og musikere. Du og dit lille barn får sanserne og kroppen i brug i et poetisk møde med opera. Forestillingen spiller 25. og 26. januar i Hørsholm - sikr jeg billetter allerede nu her


♥ Månedens babybio

Flere af byens biografer tilbyder babybio, hvor der typisk er skruet lidt op for lyset og ned for lyden i salen, så mor eller far kan nyde en god film - med baby på armen. Her er babyer nemlig mere end velkomne, og mange af biograferne tilbyder også at holde opsyn med dit sovende barn i barnevognen. Børn i byen Klubbens medlemmer får rabat på babybio i Empire bio og Valby Kino.

I januar måned kan I opleve følgende film i Empire Bio:

★ 2/1: Happy Ending

★ 2/1: Aga

★ 9/1: Under The Silverlake

Tjek også: DE 5 BABYBIO


♥ Gratis babypakke

Prøv Børn i byen Klubben (38 kr./mdr.) og få en gratis babypakke med lækre sager fra: GoBabyGo, Franck & Fischer, MarMar og Liewood (Værdi 535 kr.). Få fingrene i babypakken lige HER

Fotos: Alberte Cornelius, Shutterstock, Anders Hviid, Folketeatret, Den Jyske Opera, Shutterstock, og Alberte Cornelius.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.