Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor eller far i byen.

Barsel♥ Månedens barselsforedrag/cafeer

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I september måned kan du komme til følgende barselsforedrag/cafeer:

3/9 og 25/9: Førstehjælpskursus småbørn i Børneloppen Valby
5/9: Zoneterapi workshop: Babysøvn i Børn i byen Huset (fuldt booket)
5/9: Babyrytmik 3-9 mdr i Børn i byen Huset (fuldt booket)
10/9: Ammeforberedelse for gravide - få viden om amning på Frederiksberg
12/9: Workshop med Babybite: babys første mad i Børn i byen Huset
19/9: Barselscafé – babymassage på Herlev Bibliotek

Palmehaven♥ Månedens babyvenlige café

På Kongelundsvej på Amager finder du Café Palmehaven. Cafeens store vinduer gør den til et perfekt pitstop med en sovende baby, som du kan holde øje med gennem ruden, imens du nyder en kop varmt. Cafeens udvalg er økologisk og de har også en hyggelig terasse og højstole, hvis baby er klar til at sidde selv.

♥ Månedens motionstip

Tumlingedans absalon

Hver torsdag er der Tumlingedans i Absalon for 1-3 årige og deres forældre.  Omfavn glæden ved dans, bevægelse og musik på en sjov og uhøjtidelig måde - alle kan danse med! Timerne afsluttes med stille bevægelse, afspænding og berøring, hvor I kan finde ro og nærvær sammen med jeres barn. I bruger rekvisitter som stimulerer barnets sanser. Det koster 50 kr. pr. voksen og finder sted i ‘Klubben’ på 1. sal fra kl. 11.15-12.

♥ Månedens legestue

Legestuer er et godt og trygt sted, hvor junior kan tumle og lege, og hvor du kan hyggesnakke med andre nybagte mødre og fædre.

I denne måned anbefaler vi Åben Legestue (også kendt som Barselsformiddage i Kvarterhuset). Legestuen er gratis og åben for alle, både mødre og fædre med børn op til 2 år. Stedet har bl.a. boldbassin, trampolin og sansegynge. Der er også legetøj til de små og gratis kaffe og te til de voksne. Det kræver ingen tilmelding, man kan bare dukke op. Der er åben legestue næste gang fredag den 14. og 21. september kl. 10-12.

♥ Månedens babybioDitte og Louise

Flere af byens biografer tilbyder babybio, hvor der typisk er skruet lidt op for lyset og ned for lyden i salen. Babyer er mere end velkomne, og mange af biograferne tilbyder også at holde opsyn med dit sovende barn i barnevognen. Børn i byen Klubbens medlemmer får rabat på babybio i Empire bio og Valby Kino.

I september måned kan I opleve følgende film i Valby Kino:
4/9: Papillon
11/9: Ordets Magt
18/9: Lykke Per
26/9: Ditte og Louise

♥ Månedens lagersalg

Shop lækkert børnetøj til billige priser på septembers lagersalg:
7/9-8/9 NoaNoa ★ VIP 6/9 kl. 10-11.30

 7/9 kl. 11-17 Fabelab VIP 7/9 kl. 10-11

dåb

♥ Månedens bonustip

Skal junior døbes? Så smut forbi Kristkirken på Enghave Plads fredag den 7. september, hvor der afholdes drop ind dåb. Det eneste I skal medbringe er billedlegitimation og gerne en eller to faddere. Det er en superhyggelig dag i kirken, og Kristkirken er en rigtig fin kirke til børn.

 

 

 

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.