Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor eller far i byen.

Barsel

♥ Månedens barselsforedrag/cafeer

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I august måned kan du komme til følgende barselsforedrag/cafeer:

8. august: Barselstræning - kom godt i gang i Børn i byen Huset
15. august: Babyrytmik 3-9 mdr i Børn i byen Huset
22. august: Førstehjælp i Børn i byen Huset
29. august: Slyngecafé i Børn i byen Huset

♥ Månedens loppemarkeder

Tril barnevognen mod sommerens hyggelige loppemarkeder. Den 5. august ser ud til at være sommerens store loppedag!

5. august: Rita Blå's Lopper på Sønderboulevard
5. august: Stefansgade Loppemarked
5. + 19. august: Loppemarked på Bryggen
19. august: Pumpehusets Loppemarked

Funder

♥ Månedens babyvenlige café

Om sommeren skal man ikke sidde indenfor på café - man skal da nyde sin kaffe under åben himmel! Derfor giver vi jer i denne måned hele 5 cafeer med kaffevinduer, så I kan trille barnevognen lige hen til vinduet, få stukket kaffen i hånden og nyde den i solens stråler. Se vores Guide: Cafeer med kaffevinduer.

♥ Månedens motionstip

I denne måned anbefaler vi CrossFit MOMs hos Crossfit Copenhagen, der er et hold for mødre og babyer. Træningen varer i modsætning til de normale hold halvanden time, så der er god tid til både at træne og sørge for baby undervejs. Under træningen bliver der ikke spillet høj musik, og træningsniveauet er tilpasset din form efter fødslen. Hvis din baby sover, er der mulighed for, at den kan ligge i barnevognen i gården/på gaden (afhængigt af boxen).

Læs evt. om Søs' oplevelse med CrossFit MOMs HER.


♥ Månedens legestue

Legestuer er et godt og trygt sted, hvor junior kan tumle og lege, og hvor du kan hyggesnakke med andre nybagte mødre og fædre.

I denne måned anbefaler vi Fars legestue i gymnastiksalen på Kapelvej 44 (Nørrebro). Legestuen er et tilbud til fædre om uforpligtende samvær, leg og hygge sammen med andre fædre med børn i alderen 0-5 år. Det er hver mandag kl. 12.30-15.30. Sundhedsplejersken kommer forbi mellem kl. 13 og 14. Første gang efter sommerferien er mandag den 6. august. 

♥ Månedens klubtilbud

Babykasser.dk leverer månedlige babykasser med alt hvad du behøver til din baby direkte til døren med bleer, vådservietter og lækre babyprodukter. Medlemmer af Børn i byen Klubben får 20% ved oprettelse af abonnement på babykasser hos Babykasse.dk.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: Alberte Cornelius

Café Funder af Josefine Barrett @yogamor.dk