Inderholder annonce

Lad ungerne tage en rolig stund i sofaen og forsvinde ind i en magisk, digital fortælling, imens I forældre får ordnet jeres arbejde. Tjek her, hvor I kan finde de allerbedste!

Mofibo: Lyd- og e-bøger til hele familien

På Mofibo kan hele familien finde gode historier. Ungerne kan både finde deres favoritbilledbog som e-bog eller nyde at få en fantastisk fortælling læst op af fængende fortællerstemmer. Så på med høretelefonerne og find jeres næste historie på Mofibo.

Det koster 129 kr./mdr.

PIBOCO: Magiske digitale billedbøger 

PIBOCO er en helt ny engagerende, smuk og tryg oplevelse med kunstneriske billedbøger i allerhøjeste kvalitet. I appen udgives hver uge en ny billedbog fra nogle af verdens førende illustratorer og forfattere. Komplet med oplæsning, animationer og interaktivitet, der fremhæver de tegnede fortællinger. Bøgerne er udviklet til børn i alderen 3-7 år, men tiltaler alle, der elsker smukke illustrationer og historier.

Få adgang for 29 kr./mdr. (intropris).

Tip! Få 2 måneders gratis abonnement hos PICOBO med Børn i byen Klubben

E-reolen: Lån gratis bøger digitalt 

På E-reolen, kan I gå på biblioteket hjemmefra og låne gratis e-bøger og lydbøger. Her er masser af børnebøger at vælge imellem, så det er bare at klikke jer ind på ungernes favorit-forfattere og gøre klar til en god fortælling. I finder alt fra Harry Potter og Rasmus Klump til Pippi Langstrømpe eller bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fairytell: Eventyrlige lyd- & e-bøger for de mindste

Fairytell byder på børnebøger til tablet og smartphone for de 0-10-årige. Glæd jer til over 500 både e- og lydbøger for børn, som sikrer timevis af kvalitetsunderholdning. Læs velkendte historier om Rasmus Klump, Alfons Åberg, Vitello og mange flere. Lyd og sideskift følges ad, så de helt små børn kan betjene Fairytell selv. I kan også gå på opdagelse i skoleuniverset med hundredevis af nye letlæsningsbøger, inddelt i niveau.

Fairytell koster 59 kr./mdr.  

Tip! Du får 3 mdr.'s gratis adgang til Fairytell med Børn i byen Klubben.

Maneno: Læs selv med den lille læsedrage 

Maneno hjælper ungerne med at få læst endnu mere - på en sjov måde. Her finder I over 3500 af de bedste børnebøger, som udvikler ungernes fantasi og læseevner, og så har appen tilsat et spilelement, som indbyder til mere læsning ved hjælp af en sød lille læsedrage, der hjælper dem igang. 

Maneno koster fra 89 kr./mdr.

Nextory: Den med 120.000 bøger

På Nextory får I ubegrænset adgang til 120.000 lydbøger og e-bøger, så der er noget for alles smag! Der findes tre forskellige abonnementer: sølv, guld og familie. Med et familieabonnement kan I vælge at have 2, 3 eller 4 kontoer på samme abonnement, og I kan oprette en børnekonto, så det kun er børnebøger der, bliver vist på profilen.

Nextory koster fra 99 kr./mdr.

Psst! Lige nu kan du få 60 dages gratis brug af Nextory, og læse/lytte til lige så mange bøger du vil. Klik her - og brug koden "bornibyen".

SAXO: Læs og lyt præcis som du vil

Lad hele familien læse og lytte til alverdens bøger på både dansk og engelsk! Med SAXO Premium får I nemlig udbegrænset adgang til mere end 60.000 titler fra hele verden. Der er 30 dages gratis prøveperiode uden binding, og abonnementet byder desuden på en lang række andre fordele med store besparelser på bogkøb, samt gratis fragt. 

SAXO Premium koster 99 kr./mdr.

 

Fotos: 1) Shutterstock 2) Piboco 3) Fairytell 4) Nextory