Med Kreakassen træder du ind i Shanes forunderlige univers, der guider til en kreativ og miljøvenlig tankegang. Bliv inspireret til at designe, bygge og finde på. Lad ikke fantasien sætte grænser. 

Børn i byen har testet Kreakassens nye magiske Jule Kreakasse, der er lavet i samarbejde med Shane Brox. Kassen indeholder materialer til at lave 10 forskellige slags julepynt. Der er desuden også 10 små videoer, hvor Shane viser dig, hvordan du skal bygge de forskellige projekter.

KreakasseBæredygtig julekrea!
Julehyggen vil ingen ende tage med Shanes Kreakasse, hvori der er alle muligheder for at udfolde sine kreative evner. Shane anbefaler at gå i gemmerne og finde alt, der kan bruges til at være kreativ med. Mælkekartoner, gammelt gavepapir, tøj der ikke kan bruges længere. Alt kan bruges til at julehygge med. Af praktiske ting i Kreakassen, finder du lim, selvklæbende glitterpapir, glimmerlim og maling. Herudover skal I selv finde saks og limpistol frem.

Kreakassen indeholder også alt fra glimmerstøv til fine engle. Der er med andre ord, ingen grænser for, hvad der kan findes på af finurlige sammensætninger. Samtidig er det både sjovt for børn og voksne, da der både er til at klippe klistre, men også til at dekorere sin egen fine julekugle. 

Ny video hver uge frem til jul!
Er du i tvivl om, hvordan du f.eks. forvandler dine gamle vinpropper om til pølsenisser? Så fortvivl ej! Shane inspirerer hver uge til, hvordan du kan forvandle genbrug til guld. Shane er en fremragende historiefortæller, og de små videoer er så hyggelige at se for alle størrelser.

Se videoerne lige her.

Kreakassen koster 349 kr. og kan købes lige her.