Panduro er ude med et nyt kreativt spil, Craftalong, der inviterer til mange timers sjov. Saml familien til hyggelige spilleaftener, hvor jeres kreative evner kommer på prøve.

ANNONCE

CraftalongSimple regler og gode vinderchancer

Craftalong er et spil, der er nemt at gå til. Ligesom i alle andre spil, handler det om at vinde, men ikke via taktik eller held. Her er det kreativitet og fantasi, der skal i spil.

Der skal nemlig bygges fantasifulde figurer af de sjove, farverige materialer, der følger med spillet. Men der er lige det benspænd, at terningerne bestemmer, hvilke materialer fra kassen du må bruge.

Når du har samlet ti styks materialer, handler det om at være kreativ med de midler, du har til rådighed - fx små træpinde, perler, glimmer-pompomer og vatkugler. Det er bare at bruge fantasien! Man skal anvende alle ti elementer, hvilket virkelig tvinger den kreative del af hjernen i gang. Den, der først får samlet en figur, har vundet. Så simpelt er det! 

Hele familien kan være med

Netop på grund af de simple spilleregler kan alle være med. Der skal ikke bruges lang tid på at læse spillereglerne og balancen mellem nemt og svært er perfekt. Spillet egner sig for børn fra 5 år.

Børn i byen har testet spillet med børn på både 3, 7 og 12 år. Den 3-årige forstod dog ikke spillereglerne, men fik alligevel lov at vælge sine egne 10 materialer og kunne således være med på sidelinjen, mens de større børn fulgte spillets regler og havde sjov ud af det.

"Hvis man gerne vil være kreativ, er det et rigtig fedt spil. Det er fedt, at man bare har fri leg", sagde Elvira på 12 år.

"Det er sjovt, fordi der er så mange flotte ting man kan bruge", pointerede 7-årige Olivia.

Spillet er også sjovt for de voksne, der får lov at være børn igen. Det er virkelig skægt, hvordan man starter med et udgangspunkt, der hedder "Hvad søren skal jeg få ud af det her?", til at sidde og tænke: "Arh, hvis jeg så bare lige får den der grønne piberenser, så kan jeg lave et juletræ!" Panduros nye kreative spil samler hele familien til nogle kreative og fantasifulde timer.


Kan man spille spillet mere end én gang?

Da vi startede med at spille, var vi flere der tænkte: "Hvad gør man, når alle tingene er brugt op?" Men til vores overraskelse bruger man utroligt få af alle de ting der er, til et enkelt spil. Der er derfor materialer nok til mange omgange.

Hvis man skulle løbe tør, kan man hos Panduro købe et supplerende refill-rør til opfyldning. Der følger lim med i spillet. Børn i byen foreslår, at man selv supplerer med en limpistol, så man hurtigere kan skabe færdige resultater.

Craftalong kan købes i Panduros fysiske butikker og online HER.
Pris: 399 kr.
Refill-rør: 149 kr.