Tak for din interesse i vores nye oplevelsesgavekoncept. Det støtter både Børn i byen og de små oplevelsesudbydere, når du køber gaver gennem os. 

Sådan køber du oplevelsesgaven

Du skal blot overføre beløbet for oplevelsesgaven til vore Mobilepay nr. 86789.

Husk at skrive din mail, så vi kan sende dig ordrebekræftelsen og gavekortet.

 

Prisen for oplevelserne er følgende
- Kreativ hygge på Børnemuseet: 275,00 kr.
- Skattejagt og leg på CopenHill: 250,00 kr.

Du modtager en ordrebekræftelse og et print-selv gavekort med oplevelseskode på din mail indenfor max. 24 timer. 

I kombination med ordrebekræftelsen modtager du også et link til et spørgeskema, som vi vil blive glade, hvis du har lyst til at svare på. Som tak modtager du 6 måneders medlemskab til Børn i byen Klubben. 

Udskriv print-selv gavekortet til gavemodtageren og pak ind som du ønsker (du kan for eksempel finde inspiration til en sjov hjemmelavet indpakning her).

GOD FORNØJELSE :-)

 

 

Gavekortets gyldighed

Oplevelsesgaven er gyldig i 24 måneder fra købsdatoen. 

Fortrydelsesret

Ved køb af en oplevelsesgave på bornibyen.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra købsdatoen. Du skal inden 14 dage fra købsdatoen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende os en mail på oplevelsesgaven@bornibyen.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af oplevelsesgavekortet, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Pengene for værdien af gavekortet vil blive returneret inden for 10 hverdage til det telefonnummer, der blev brugt i forbindelse med betalingen på MobilePay. 

Indløsning af din oplevelse

Du indløser din oplevelse på selve oplevelsesstedet ved at medbringe dit print-selv gavekort og opgive din gavekode, som fremgår på gavekortet.