Børn i byen har testet Panduros årlige krea-julekalender, som med garanti vil skabe hygge og fordybelse i hele december. Med kalenderen kommer 24 små krea-projekter, ét projekt til hver dag i december. Temaet er et eventyrligt julelandskab med masser af sne, glitter og sjove julefigurer.

Panduro julANNONCE

Enkle og overskuelige hobby-projekter

Kalenderen henvender sig til alle kreative børn, som er gamle nok til at håndtere en saks og lim. Panduro selv anbefaler den til børn fra 5 år. På indersiden af hver låge er der en lille illustration, som vejledning til dagens projekt. Det er således ikke en forudsætning, at barnet kan læse. Alle projekterne er enkle og overskuelige, og tager ca. 10-30 minutter at lave.

Krea-hygge i hele december

Krea-julekalenderen fra Panduro kommer med et låg på, som skal gemmes. Det er nemlig indersiden af låget, som danner rammen for det eventyrlige julelandskab. Bag hver låge gemmer der sig en pose med materialer som eksempelvis piberensere, vatkugler, pailletter, perler, vat og glitter. Dagens krea-projekt kan f.eks. være at dekorerer låget med flotte snefnug og glimtende stjerner, eller at  lave sjove figurer til julelandskabet.
NB. Vær opmærksom på at der ikke er lim med i julekalenderen.


Det var super sjovt at teste Panduros julekalender, selvom det selvfølgelig er en lidt anden oplevelse, at lave hele julekalenderen på én gang. Men ideen med julelandskabet, der bliver flottere og større for hver dag i december, synes vi er rigtig fin. På den måde kan ungerne følge processen og glæde sig over, at deres projekt udvikler sig dag for dag - for til sidst at fuldendes på juleaftensdag! Med Panduros krea-julekalender kan det kun blive en magisk og kreativ jul.

Køb julekalenderen HER.
Tjek julens DIY-kits HER.
Find flere juleprodukter fra Panduro HER.