Kom i julestemning i Cinemateket! I december måned kan hele familien opleve gamle, amerikanske juleklassikere, og besøge julestuen i Asta Bar, der bl.a. byder på juleklip, musik og højtlæsning. Det vil også være muligt at se eller gense "Far til fire - til julebal i nisseland".

ANNONCE

Hollywood i julehumør – hele december

I hele december måned kan I opleve klassiske amerikanske julefilm fra dine bedsteforældres barndom – og en enkelt fra dine forældres barndom.

Cinemateket har udvalgt 5 styks:

♥ 
Mød mig i St. Louis
♥  Tror De på julemanden?
♥  White Christmas
♥  Det er herligt at leve
♥  Alene hjemme

Det er en god idé at se filmene sammen med en voksen, der kan oversætte og forklare undervejs. Et par af filmene er nemlig på engelsk uden danske undertekster (se beskrivelsen ved at klikke på den enkelte titel ovenfor). Til gengæld vil skuespiller Lars Thiesgaard fungere som live-fortæller ved visningen af ’Mød mig i St. Louis’ den 1. december.

Læs mere her.

Til julebal i nisselandTil julebal i nisseland – med julestue

Ta' med lille Per til julebal i nisseland, når Cinemateket viser den danske klassiker "Far til fire i byen - til julebal i nisseland" den 8. december kl. 12.30. Før og efter filmen vil der være julestue i Asta Bar med juleklip, musik og højtlæsning. Der vil også være kaffe til de voksne, saft til børnene og julegodter til alle. Julestuen er gratis, entré til film 50 kr. Julestue fra kl. 11-16.

Køb billetter her.

Psst: Børnebiffen byder samme dag på "Cirkeline – på med vanten", "Josefines bondegård – jul på gården" og "Snowys jul" for de alleryngste.

Fotos: DFI

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.