Hvordan mon tv-og podcastværten Jasper Ritz bruger byen med sine to børn? Her guider han til børnenes favorit-spots i Kbh.


Hvad laver I, når I skal slappe helt af i familien? 
- Ud i naturen! En tur på Amager fælled, overnatte i shelter i Kongelunden eller telt på Charlottenlund fort! Det er det bedste og man er sammen på en helt særlig måde, når man er ude og mærke sine kinder.

Er der et særligt børnevenligt spisested, der hitter hos jer?
- Jeg kan lige så godt være ærlig her. Vi elsker running sushi. Elly elsker en god laksenigiri og kan spise 18-20 stykker uden at blinke. Hvis båndet endda kan rulle afsted til en undertone af friture og mongolian bbq, jamen så er vi sgu heller ikke for fine! 

LÆS OGSÅ: De 5 running sushi-restauranter


Hvad har du sidst lavet i byen med dine børn?
- Min store datter, Elly er meget fascineret af alt med små hjul og kuglelejer, så vi tager til skateparken ved Fælledparken og søger inspiration til tricks til fremtiden. Løbehjul har længe været et hit, men nu har hun forsigtigt kastet sig over rulleskøjter og skateboard, til sin fars dårlige nervers store fornøjelse.

Har I en favorit-legeplads?
- Nørrebroparkens legeplads er altid et hit. Stor, men samtidig hyggelig og tæt på god frokost og kaffe i Stefansgade. Det sidstnævnte er meget vigtigt. For uden god frokost og kaffe - dur forældre ikke.

LÆS OGSÅ: De 10 gode legepladser 

Har du et "hemmeligt" børnekultur-tip? 
- Hvis vi absolut ikke kan være i Sundby Idrætspark og se Fremad Amager, så er Ku.be på Frederiksberg skidegodt! Der er sjove aktiviteter, indendørs legepladser, bibliotek til børnene i hele hytten OG så er der kaffe og snacks til forældrene i stuen. 


Jasper Ritz (37 år) er tv- og podcastvært, bor i København og er far til Elly på 7 år og Mona på 3 måneder.


Tip!

Tjek Jaspers populære podcast FARMÆND, hvor han hver uge taler ærligt og underholdende om det at være far sammen med David Mandel.