På jagt efter en god gammeldags isvaffel eller måske en lækker pindis på Vesterbro? Så læs med her, vi har nemlig samlet Vesterbros bedste isbarer i en guide til jer lige her.

  Anker Chokolade
1. Anker Chokolade: Hjemmelavet tæt på Dybbølsbro

Hvor: Godsbanegade 17, kld., 1722 København V

Et stenkast fra Dybbølsbro ligger Anker Chokolade. Her kan man foruden chokolade, også få lækker hjemmelavet is! Prøv f.eks. deres sorbet med koldskål, citron, vanilje eller jordbær i lækker vaffel, toppet med guf! I kan også prøve deres nyhed: IS FLØDEBOLLEN - en fusion af flødeboller og is, som fås i to varianter: hindbærsorbet / hindbærskum / hvid chokolade eller passionsfrugtsorbet / vaniljeskum / mørk chokolade.

Nicecream is
2. Nicecream: Vegansk på Enghave Plads

Hvor: Enghave Pl. 10, 1670 København

Nicecream på Enghave Plads er specialiserede i økologisk, vegansk is. Her serverer de både håndlavede ispinde og is-sandwiches, sundae, is i vafler og bægrer samt milkshakes. Der bruges udelukkende økologisk kokosmælk til basen og alle frugter, chokolade og krymmel er også økologisk. Den lækre is er ikke kun forbeholdt veganere og mælkeallergikere, men alle der er vilde med is! Kig efter pandaen, så er I på rette vej!

LÆS OGSÅ: De 5 hemmelige is-oplevelser

paradis Paradis
3. Paradis: Klassikeren på Vesterbro Torv

Hvor: Vesterbrogade 47, 1620 København

Den populære iskæde, Paradis, har selvfølgelig også en filial på Vesterbro - nemlig midt på Vesterbro Torv. Her er der hver dag frisklavet is, både mælke-is, sorbet, glutenfri og plantebaseret, i et hav af smagsvarianter. Foruden alle de klassiske smage såsom chokolade, vanilje og jordbær, kan I også finde sjove smage som f.eks. romkugle, ris a la mande, bueno og flødebolleis. Nyd den i vaffel eller bæger på det hyggelige torv, hvor der er opsat borde og stole. På torvet er også et fint lille springvand, som ungerne kan kigge på.


4. Siciliansk Is: Gelato ved Skydebanehaven

Hvor: Skydebanegade 3, 1709 København V

Siciliansk is laver, som navnet indikerer, den lækreste italienske gelato og sorbet. Prøv f.eks. citron, blåbær, pistacie, kaffe eller hvad med mandel? Isen er økologisk og glutenfri, og smager af syden og La Dolce Vita - mums. Det er oplagt at kombinere isspisningen med en tur på legepladsen i Skydebanehaven, der ligger lige ved siden af.

Tip: I kan også købe Siciliansk Is i halvlitersbakker hos Kihoskh (ved Sdr. Boulevard og Dybbølsgade) året rundt samt hos Tonys Pizzaria på Istedgade.

  
5. Østerberg: Friskbagte vafler på Tullinsgade

Hvor: Tullinsgade 25, 1618 København

På en sidegade til hyggelige Værnedamsvej, finder I Østerberg Ice Cream. Her bliver der ikke gået på kompromis med noget: de bruger kun lækre råvarer, og der tilsættes ingen konserveringsmidler eller kunstige farver og aromaer til deres is. Prøv smagsvarianter såsom avocado/lime sorbet, ginger/chili, salty caramel og Dragonfruit. Isen serveres i bæger eller i deres egne frisklavede vafler, som bages i butikken.

Tip: Skråt overfor Østerberg ligger den hyggelige boghandel Thiemers Magasin med mange fine børnebøger.

LÆS OGSÅ: Byens 13 bedste isbarer

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: 1. Anker Chokolade af Hege Lindeberg 2. Nicecream 3. Paradis pressebilleder 4. Siciliansk is af Louise Bøgelund Saugmann og Liv Ajse 5. Østerberg