Vidste du, at du nemt og gratis kan skaffe underholdning til dine børn hos HP? Udover at sælge kvalitetsprintere, er de også leveringsdygtige i farvelægningsark og sjove opaver, der kan printes derhjemme!

ANNONCE FOR HP

Brug printeren - det er så nemt

Vi er formentligt mange, der har en printer, som står og samler støv, og kun bliver brugt, når der en sjælden gang imellem skal printes et vigtigt dokument. Men når det kommer til stykket, er der faktisk mange ting, det giver mening at printe. Hvad med et sødt fødselsdagskort, når venner og familie skal fejres? En praktisk ting, som I sikkert alligevel går ud og køber efter behov. Det er da meget nemmere bare at klikke et par gange derhjemme, og så ligger alt, hvad I skal bruge i printbakken klar til brug. 

Underholdning til store og små

Og faktisk behøver der ikke engang at være en særlig anledning, før det giver mening at tage printeren i brug. I hverdagen kan det være givende for hele familien at stresse af med lidt mandala-farvelægning. Måske over en kop te ved spisebordet, så det samtidigt bliver en kvalitetsstund, hvor I er sammen, mens I kommer ned i gear. Er familiens mindste mere til sjove og søde motiver, har HP selvfølgelig også et udvalg af farvelægningsark til børn. 

En del af hjemmeundervisningen

Skal jeres print tjene et større formål end lidt hyggestunder derhjemme, kan I også kaste jer ud i nogle af HP's øvelsesark med opgaver inden for forskellige skolefag i variendrende sværhedsgrader. Der er både opgaver inden for geometri, grammatik og mere generel hjernegymnastik. 

Find alle HP's printables her

Løb aldrig tør for blæk

Med HP kan du også oprette et abonnement, der sikrer, at du aldrig løber tør for blæk, mens du sparer penge! InstantInk bliver automatisk leveret til din dør, inden din printer løber tør - i en mængde, der er baseret på det antal sider, du printer om måneden. Det er altså smart!

Læs mere om InstantInk her

 

Fotos: HP