På lørdag fyldes Jyske Bank Boxen med sangglade børn til MGP 2022. Fyld aftenen med flot pynt, lege og lækre snacks. Vi guider jer til en hyggelig og sjov MGP-aften med børnene. 

DR MGPGlæder I jer også helt vildt til årets MGP? Måske skal børnene have et par venner over, eller måske I bare skal samles foran skærmen som familie. Lige meget hvad, så er der god grund til at gøre lidt ekstra ud af lørdag den 26. februar 2022 kl. 19.00, når DR1 sender MGP live fra Jyske Bank Boxen i Herning. Det bliver en fest!

Pexels

Pynt op derhjemme

Gå all-in på oppyntningen af hjemmet. På DR's hjemmeside finder I skabeloner til flag, bordkort, partyhatte, skumfingre, popcornbægre mm. - lige til at printe ud. I kan også selv være kreative og lave jeres egne skilte, flag og anden pynt.

Spil og lege

Det er helt oplagt at lave sit eget lille MGP-show inden det virkelige show starter. Man kan enten synge solo eller i grupper - synge selv eller playback. Print og fold et par mikrofoner fra DR's hjemmeside. Hver solist/gruppe optræder med deres nummer og til sidst kan der kåres en vinder. Man kan også prøve familiens paratviden om MGP af og lave en quiz om de tidligere års deltagere, sange mm.

lyserøde popcornLækre snacks

Uden mad og drikke dur helten ikke! Sørg derfor for at have godt med snacks klar. Børn i byen har masser af gode opskrifter til lækre børnevenlige snacks:

Lyserøde Tivoli-popcorn
Nemme børnedrinks
Hjemmelavede flødeboller
Sunde dadelkugler
Banan-ispinde 
Kanelsnurrer
Is-sandwiches
Klassisk citronmåne

Foto: DR, Pexels, Alberte Cornelius, Shutterstock