Cinemateket kickstarter efterårsferien med Kulturnatten, hvor årets tema er helte og heltinder i alle afskygninger! Glæd jer også til Månelandingen, Harry Potter film og til at lave jeres egne film i Film-X studiet.

ANNONCE

Helte og heltinder

Den 11. oktober kickstartes efterårsferien i Cinemateket med Kulturnatten. I Cinemateket er årets tema "Helte og Heltinder" og børn kan derfor lære at blive rigtige helte! Her kan de f.eks. blive malet som deres favorithelt eller den mest frygtindgydende skurk, opleve et forrygende capoeira-show eller sætte duft til en kortfilm!

Derudover kigger spændende gæster forbi og fortæller om filmene "Ternet Ninja" og "Karate Kid", og så kan I også høre om Adventurespillet Cosmic Top Secret fra spiludvikleren selv.

Læs meget mere om Kulturnatten på Cinemateket her.

Harry potterMånelanding og Harry Potter

Kulturnattens tema "Helte og Heltinder" forsætter i efterårsferien - og I kan derfor glæde jer til en hel ferie i selsskab med trofaste og modige troldmænd og astronauter.

Glæd jer til filmserierne:

Harry Potter 1-4

Månelandingen 50 år (Vi anbefaler filmen Først til månen for familier")

Børnebiffen

LÆS OGSÅ: 5 fede film i Familiebiffen: Oktober

Lav jeres egen film

Udover fede heltefilm i biffen, kan I også smutte forbi Film-X studiet, som står til rådighed i kælderen i hele efterårsferien. Cinemateket har sat ekstra guider på, så der er rig mulighed for at lave sin egen film i ferien. Så kig forbi og giv jer i kast med green screens, sjove kulisser, stop-motion og meget mere - det er ganske GRATIS.

Læs mere om Film-X her.

Smut forbi Café SULT

Endelig er der vanen tro også brunch i SULT alle dage i efterårsferien. Ungerne (og de voksne!) vil uden tvivl elske at gå ombord i SULTS overdådige brunchbuffét, der frister med både klassiske brunchindslag og frokostretter. Til den søde tand er der bl.a. pandekager, chokolademousse og hjemmelavet nutella, mums!

Fotos: Kulturnatten af Mette Uldal / Harry Potter af Peter Mountain, Warner Bros / Lav jeres egen film af Julie Blicher Trojaborg