Er du på jagt efter et skud sensommer-stemning og lidt lækkert til ganen, så hiv familien med til en af de hyggelige høstfester, der løber af stablen i denne weekend i København og omegn.

Høstmarked på Krogerup

Hvornår: 4.-5. september kl. 10:00-16:00
Hvor: Krogerup Avlsgaard / Krogerupvej 3C, 3050 Humlebæk

Der er årelang tradition for at fejre høsten på Krogerup Avlsgaard i de idylliske omgivelser i Nordsjælland. Hele weekenden kan I opleve et væld af boder og aktiviteter, hvor gartnere, landmænd og kokke inviterer på markvandring og andre sjove oplevelser for store og små. 

Økologisk høstmarked på Naturplanteskolen

Hvornår: 4.-5. september kl. 10:00-16:00
Hvor: Naturplanteskolen / Stærkendevej 177, 2640 Hedehusene

Tag familien med til Naturplanteskolen, og få en grøn og hyggelige oplevelse med lækkerier som kaffe, is og pizza på menuen. Den kæmpestore frodige plads indbyder til masser af leg og sjov, og programmet er fyldt med både rundvisninger, konkurrencer og en skattejagt!

Grantoftegaard Høstfestival

Hvornår: 4. september kl. 10:00-17:00
Hvor: Grantoftegaard / Pederstrupvej 69, 2750 Ballerup

Traditionen tro fejres årets høst på Grantoftegaard den første lørdag i september. I år kan I hoppe i kornet, sige hej til dyrene, opleve sprød musik og deltage i en markvandring. Der vil både være en masse boder, workshops, madoplevelser, talks og aktiviteter - alle med økologi, natur, fællesskab og bæredygtighed i fokus.

Økologisk høstmarked på Grennessminde

Hvornår: 4. september kl. 10:00-16:00
Hvor: Grennessmindes Økologiske Gartneri / Snubbekorsvej 18, 2630 Taastrup

Kom med til en dejlig høstmarkedsdag for hele familien på Grennessmindes Økologiske Gartneri med planter, dyr, butik og café. Høst sæsonens friske råvarer, og kom helt tæt på de mange dyr. Få fat i årets børnebillet, der for bare 30 kr. giver adgang til sjove aktiviteter for de 3-12-årige. 

 

Fotos: 1) Krogerup, Aarstidernes Gårdbutik 2) Naturplanteskolen 3) Grantoftegaard 4) Grennessmindes Økologiske Gartneri