Igen i år vil der være en magisk minifestival for børn og barnlige sjæle på Heartland Festival, forbered jer på alt fra skumpool og parkour til ismageri og dans i Hjerteland! Glæd jer til ...

SNAKKE

I Hjerteland er der ikke TALKS men SNAKKE.  Når der er SNAK på Hjertelands scene, kan børn og barnlige sjæle møde spændende mennesker med ganske særlige passioner eller viden. Og så må der stilles alle de kloge og finurlige spørgsmål, som der kan findes på.

MAGI & DANS

Klar, parat, dans. Kridt de glade dansesko til årets festival - her leverer Teaterskolen Spektaklet Hjertelands signaturdans. Dans og bliv glad!

SKUMPOOL

Igen i år kan ungerne kaste sig i Hjertelands fantastiske udendørs pool, hvor de kan bade uden at blive våde og flyde uden mavebælte og armvinger. 

HJERTELANDS HELT EGET HUSORKESTER 

Intet Hjerteland uden de skønne toner fra Hjertelands helt eget husorkester Bohr, som vil sprede musikalsk tryllestøv over Hjerteland både fredag og lørdag.

FORTRYLLENDE ISMAGERI

Igen i år kan I være med til at lave is sammen med Café Aromas Ismageri og smage den himmelske is, når den har været en tur igennem ismaskinen. Og som noget helt nyt behøver, du ikke længere forlade Hjerteland, hvis du bare må have mere is. Aroma Is har nemlig fået deres helt egen lille isbutik i Hjerteland.

KUNST & STREETART

Heartland Festival har et kunstprogram med samtidskunst, men du skal ikke snydes i Hjerteland. Her produceres nutidskunst lige fra Hjertet - som opstår, udvikler og forandrer sig under festivalen. 

PARKOUR 

Hjerteland byder på masser af udfordringer og spænding. Sammen med Teaterskolen Spektaklets unge undervisere kan I i Hjertelands parkourområde forcere forhindringer, vende op og ned på alting og springe over hvor gærdet er lavest. 

BIOGRAFHULE

Snart kan du opleve Hjertelands nye fantastiske biografhule - Hjertehulen - her vil der vises film - glæd jer også til Workshops hvor ungerne kan animere film, lave en pixifilm, kreere pizzafilm med Gorm’s pizzabagere og tjekke kortfilmene Vilde venskaber. Inde bag facaden mellem brændenælder og skvalderkål kan du gå på opdagelse i alverdens inspirerende materialer og bygge huler med Danske Hulebygs fantastiske hulemestre. 

SMAG FOR LIVET

I årets Hjerteland vil der være masser af spændende og finurlige workshops. I vil bl.a. kunne smage på løg i alle afskygninger - hvide, røde, sorte, stegte, bagte, rå & syltede, plante løg og konservere løg. 

KUNSTVÆRKSTEDER  

Fuld fart og bremsespor, bobler i hækken og ækle kryb. Fantasifulde fortællinger, hjertevinger og sommerdrømmespind. Børn i Byen, Billedskolen Storstrøm og Rønnebæksholm folder kunstværkstederne ud i Hjerteland. Her kan I køre store dæk og cykelhjul rundt i maling, eksperimentere med farvede sæbebobler i boblelaboratoriet, være med til at lave historier om den lille sommerdrømmer Stella, vikle dig ind i garnlabyrinten og lave små ækle kryb med vinger og glimmer i kriblekrableværkstedet. 

INFO OM HEARTLAND: 

STED: HEARTLAND FESTIVAL AFHOLDES VED EGESKOV SLOT

HVORNÅR: 31. MAJ -2. JUNI

HJERTELAND: Hjerteland for børn og familier på Heartland Festival har åbent fredag d. 1/6 & lørdag d. 2/6 kl. 10.00 - 19.00.

BILLETTER: Køb billetter her. 

Bag Hjerteland står De Sceneste og Vesterdal Efterskole.

Foto: Heartland og Steen Knarberg