Slip for at stå i køkkenet på årets sidste aften - bestil nytårsmenuen udefra. Vi guider til byens lækreste børnemenuer ud af huset lige her. 


Meyers

Hos Meyers kan ungerne få en 3-retters nytårsmenu til 145 kr. pr. barn. Menuen består af en cremet kartoffelsuppe til forret, mør kylling fra Løgismose med mild skysauce med økologisk fløde og luftig kartoffelmos rørt med smør og sprøde grønsager til hoveret, samt chokolademousse med knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder til dessert. Kan købes og afhentes hos Meyers i Nordhavn, Amager, Lyngby og på Frederiksberg. Du kan også bestille levering.


Cofoco

I år har Cofoco en helt særlig børnemenu til nytårsaften. 3 retter koster 150 kr. pr. barn, og består af en cremet jordskokkesuppe til forret, tournedos af stegt oksekød  med puré af selleri og hasselnødder, rødvinssauce & pommes Anna til hovedret, og luftig lys chokolademousse med karamel og chokolade perler og pufsukker til dessert. Kan både afhentes og leveres.

Homemate

For 100 kr. tilbyder Homemate saml-selv-burgerkit med oksekød i lys sesambolle, hjemmelavet ketchup og sprødt snackgrønt. Og så er der selvfølgelig sprøde fritter med på siden og hjemmerørt mayo. Desserten står på chokoladefondant med syltede brombær og mascarponecreme. Menuerne skal bestilles online, og kan afhentes i en af Homemates ti butikker i Hovedstadsområdet.

Sticks'n'Sushi

Er børnene vilde med sushi? Så skal I bestille Sticks'n'Sushis lækre retter til nytår. Her kan I selv sætte jeres menu sammen - måske er ungerne vilde med kyllingekødboller, lækre sticks, edamame bønner eller en lækker dessert? Tjek menuer lige her.

LÆS OGSÅ: De 5 legelande

Kokken og Jomfruen

Hos Kokken og Jomfruen kan I for bare 68 kr. bestille en lækker menu til ungerne med f.eks. tortillas med oksekød og tilbehørsbar med agurkestave, gulerodsstave, cherrytomater, lækker dip og baguette med smør. For 25 kr. ekstra kan I få dessert til de små poder - lækker islagkage. Kokken og Jomfruen leverer, og der skal bestilles til mindst 5 børnekuverter. 

 

Fotos: 1. Meyers 2. Cofoco - Chris Tonnesen 3. Homemate  4+5. Pexels

TIP! Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.