Gør børnefødselsdagen ekstra festlig med farverige balloner, pom-pom'er og overdådige guirlander. Vi guider jer til det sejeste pynt lige her.

festpynt

Party In A Box

Skal du holde børnefødselsdag, og mangler du den mest gennemførte borddækning og pynt på markedet, bør du tjekke Party In A Box's store udvalg af temaer ud. Der er både service, balloner, pynt og så videre i de forskellige pakker, som du selv bestemmer størrelsen af. 

Dream Party

Dream Party er en webshop med festartikler og pynt til børnefødselsdage, barnedåb, bryllup mm. Her finder du alt fra seje godteposer og paptallerkener med motiver til festlige papir-pom-pom's og guirlander, der kan pifte fødselsdagen op.

Tip! Med Børn i byen klubben får du 15%

PanduroFlag
Panduro

Panduro er en klassiker, og her kan I altid finde det mest basale pynt til børnefødselsdagen, såsom flag, balloner, muffinsforme og guirlander. Hvis I er mere til DIY-pynt er der også masser af muligheder i Panduro.


LirumLarumLeg

LirumLarumLeg er en webshop med et stort og inspirerende udvalg af kvalitetslegetøj og interiør til de 0-10-årige. Derudover har de en stor sektion med det fineste fødselsdagspynt.

Tip! Med Børn i byen klubben får du 10%

Fest og farverMexicoLanterne

Fest og Farver

Vil junior gerne holde en tema-fest til sin fødselsdag? Så skal I smutte forbi Fest og Farver, der har fysiske butikker på Nørrebrogade, i Lyngby og Roskilde. Her fås alverdens kostumer, pynt og tema-artikler.

Festmosfæren

Hos Festmosfæren finder du gennemførte temaer til børnefødselsdagen. Der er alt fra Disney- og Marvel-figurer til LEGO- og Star Wars-tema, som kan gøre jeres næste børnefødselsdag til en sand fest. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

CTI Party

Hos CTI Party finder du et kæmpe udvalg af festartikler i alle størrelser og farver. De har stort set alt inden borddækning, balloner, dekorationer og meget mere.

Party2Go

Find det fneste pynt, borddækning og udklædning til den gennemførte temabørnefødselsdag hos Pary2Go. Vælg mellem enhjørning-, astronaut-, politi-agent-, heste-, indianer- og gallafest. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger

Selvom Flying Tigers sortiment jævnligt skifter, kan man næsten altid finde pynt og festligheder til en børnefødselsdag. De har netop lanceret deres nye webshop, hvor I kan finde alt, hvad I har brug for til børnefødselsdagen - de har endda sammensat pakker, så du nemt kan klikke det hele hjem.

Søstrene Grene

Søstrene Grene

Heller ikke hos Søstrene Grene går du forgæves, hvis du skal holde børnefødselsdag. Butikkerne har altid fine paptallerkener, servietter, balloner mm. De har lige fået webshop, så du kan onlineshoppe tingene til den næste børnefødselsdag.

 

Coverfoto: Katrine Hemmingsen

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.