festpynt
Gør børnefødselsdagen ekstra festlig med farverige balloner, pom-pom'er og overdådige guirlander. Vi guider jer til det sejeste pynt lige her.

Dream Party

Dream Party er en webshop med festartikler og pynt til børnefødselsdage, barnedåb, bryllup mm. Her finder du alt fra seje godteposer og paptallerkener med motiver til festlige papir-pom-pom's og guirlander, der kan pifte fødselsdagen op. Medlemmer af Børn i byen klubben sparer 15% hos Dream Party

PanduroFlag
Panduro

Panduro er en klassiker, og her kan I altid finde det mest basale pynt til børnefødselsdagen, såsom flag, balloner, muffinsforme og guirlander. Hvis I er mere til DIY-pynt er der også masser af muligheder i Panduro.


LirumLarumLeg

LirumLarumLeg er en webshop med et stort og inspirerende udvalg af kvalitetslegetøj og interiør til de 0-10-årige. Derudover har de en stor sektion med det fineste fødselsdagspynt. Se deres udvalg HER. Medlemmer af Børn i byen klubben sparer 10% hos LirumLarumLeg. (gælder ikke nedsatte varer).

 

Fest og farverMexicoLanterne

Fest og Farver

Vil junior gerne holde en tema-fest til sin fødselsdag? Så skal I smutte forbi Fest og Farver, der har fysiske butikker på Nørrebrogade, i Lyngby og Roskilde. Her fås alverdens kostumer, pynt og tema-artikler.

CTI Party

Hos CTI Party finder du et kæmpe udvalg af festartikler i alle størrelser og farver. De har stort set alt inden borddækning, balloner, dekorationer og meget mere.

Flying Tiger

Flying Tiger Copenhagen

Selvom Flying Tigers sortiment jævnligt skifter, kan man næsten altid finde pynt og festligheder til en børnefødselsdag. De har ingen webshop, men I kan holde øje med deres Instagram, hvor de ofte poster nye seje varer, som I kan finde i jeres lokale Flying Tiger butik - det er super billigt.

Søstrene GreneSøstrene Grene

Heller ikke hos Søstrene Grene går du forgæves, hvis du skal holde børnefødselsdag. Butikkerne har altid fine paptallerkener, servietter, balloner mm. De har ingen webshop, men følg med på deres Instagram, eller smut forbi den lokale butik.

 

Top-billede: Katrine Hemmingsen

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.