Vil junior have action og fart over feltet til sin fødselsdag? Så se med, vi guider jer nemlig til de 5 vildeste børnefødselsdage lige her.

Leos legeland
1. Den med leg

Hold børnefødselsdagen i et indendørs legeland. Her kan ungerne slå sig løs på klatrestativer, rutchebaner, trampoliner mm. Flere af legelandene tilbyder fødselsdags-pakker, hvor personalet klarer det praktiske med planlægning, indkøb, borddækning, mad, oprydning mv. Indhold og pris varierer. Læs mere om:
Fødselsdag i Dinos Legeland
Fødselsdag i Leos Legeland
Fødselsdag i Funtasia

LÆS OGSÅ: De 5 Legelande

Go monkey
2. Den med højder

Er junior vild med at klatre? Så skal I måske holde den næste børnefødselsdag i Go Monkey - her er det muligt at booke en ekstraordinær fødselsdag med action, udfordring og frisk luft. Foruden adgang til træklatringen, inkluderer pakken marshmellows over bål og lækre grillpølser. Minimum 8 personer. Læs mere HER.

Escape Room
3. Den med mystik

Går junior med en lille detektiv i maven, så skal I måske holde fødselsdagen i et af Københavns "escape rooms". Her er der lagt op til en yderst spændende og sjov fødselsdag med masser af adrenalin. Deltagerne skal sammen løse et mysterium for at slippe ud af et aflåst rum - typisk har man 60 minutter. De såkaldte escape rooms er svære, så det kræver at børnene er lidt større, og at et par voksne kan hjælpe til. En fødselsdag i et escape room er derfor fed som en familierelateret event. Tjek f.eks. følgende steder ud:
★  ClockedIn Escape
★  Room by Midgaard Event

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ClockedIn og Anmeldelse af Escape Room

4. Den med hop

Hold børnefødselsdagen det nye BOUNCE på Amager, som har nogle af Danmarks allerstørste trampoliner. Hos Bounce kan du holde en actionfyldt fødselsdag for ungerne - her får I en times hop med vært, eget partyrum, mad, saftevand og gave til fødselsdagsbarnet. Se mere lige HER

LÆS OGSÅ: 25 LOCATIONS: HER KAN DU HOLDE FØDSELSDAG

5. Den med ekstra meget action

I Kongelunden på Amager kan I holde børnefødselsdag med masser af action. Shoot to Thrill tilbyder bl.a. lasergames, som er et sjovt og sikkert alternativ til paintball. Derudover kan ungerne prøve kræfter med mange andre sjove aktiviteter. Det er f.eks. muligt at prøve sumobrydning, rodeotyr, human football, bueskydning og meget mere. Læs mere om børnefødselsdag i Kongelunden HER.

 

Fotos: 1. Leos Legeland af Alberte Cornelius 2. Go Monkey 3. Escape Room by Midgaard Event 4. Bounce 5. Shoot to Thrill, Kongelunden