Kan du heller ikke få nok af de finske fantasivæsner fra Mumidalen? Så se med her! Vi guider nemlig til super sødt Mumi-merchandise - det er både for børn og voksne.


I mere end 70 år har de finurlige fantasivæsner fra Mumidalen tryllebundet både børn og voksne. Troldene er skabt af den finske tegner og forfatter Tove Jansson, og så første gang dagens lys i 1945 som bog. Siden hen er historien om Mumitroldene blevet til både tegne- og spillefilm, serier, legetøj, kopper, plakater og andet merchandise - ja selv mumi-udstillinger og et helt mumiland i Finland.

Vi giver her 6 søde og sjove bud på, hvordan du kan komme i ægte mumi-stemning.

Mumi-uro

MumiMumi uro

Lad denne fine Mumi-uro pryde stuen eller børneværelset. Uroen består af 12 velkendte figurer fra Mumidalen, og er i konstant stille bevægelse. Uroen vil også være perfekt over puslebordet. Kan købes hos LirumLarumLeg.dk til 229,95 kr. HUSK: Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos Lirum Larum Leg.

Kopper til både børn og voksne

Mumi kopMumi kop lirumlarumleg

De fine Arabia krus med mumi-motiver kan efterhånden fås overalt. Tjek din lokale Inspiration, Imerco eller Kop&Kande. Der findes et utal af motiver, så det er bare om at vælge. Koppen ovenfor med Sovedyret Lyse kan købes hos Inspiration til 149 kr. Børnekoppen med to hanke er lavet af melamin, og kan købes hos LirumLarumLeg.dk til 79,95 kr. HUSK: Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos Lirum Larum Leg. 

Mumi-bodies til baby

bodystocking
Iklæd din baby de sødeste mumi-bodies fra Lekmer.dk. Begge er fremstillet af Øko-Tex certificeret bomuld og elastan. Body'en til venstre med små motiver koster 89,50 kr., og body'en til højre med Snorkfrøken motivet koster 123,30 kr.

Bag mumi-kager 

Ta' børnene med i køkkenet og bag søde mumi-småkager, eller måske det var noget med en stor mumi-sandkage? Både kageform (pris:59 kr.) og bagesættet (pris: 199 kr.) kan købes på shopping4net.dk.

Bøger, postkort og plakater

LambertgLamberth
Hvis du er på udkig efter bøger om Mumitroldene, eller gerne vil have de finurlige figurer op på væggen, skal du tjekke forlaget Lamberth. Her forhandles både plakater, bøger, postkort, magneter mv.

Besøg Moominworld

Moo
Hvis ingen af ovenstående ideer tilfredsstiller jeres Mumitrolde-trang, bør I gå all-in og besøge Moominworld i Finland! Her kan I møde Mumi, My, Snorkfrøknen, Sniff, Mumrikken og alle de andre figurer fra Mumidalen. I hjertet af den eventyrlige tema-park kan I også besøge Mumihuset, og på scenen kan I dagligt opleve teaterforestillinger. Læs om Moominworld HER.

LÆS OGSÅ: 5 i Helsinki med børn

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.