Ta' familiens mindste i hånden og besøg byens børneteatre - her venter en magisk stund i mørket. Vi guider til forårets fineste forestillinger lige her.

Zangenbergs Teater

NattenNatten
Dato:
28. april - 1. maj
Alder: 0,5-1,5 år
Lad din baby opleve "Natten" - en intim forestilling skabt af MYKA for kun 17 babyer og 17 voksne. Her vil I opleve et magisk nat-univers med dansende månelys og glitrende stjerner, der vækker alle sanser med duft, dans, lys og musik.

Anemonen

Cirkelines Museskole
Dato: 31. marts - 19. april
Alder: 3-9 år
Mød de tre venner: Cirkeline, Frederik og Ingolf, som vi kender fra Hanne Hastrups univers. I forestillingen åbner Cirkeline en skole for sine musevenner, men der bliver heldigvis også tid til sjov og leg. Forestillingen er et gæstespil med Teater Next, og fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys iørefaldende musik.

Solsorten
Dato: 17. - 26. marts
Alder: 4-9 år
"Solsorten" er et gæstespil med Teater Patrasket og en dramatisering af Wolf Ehrlbrucs historie – med klovnelogik og stor flyvefærdighed. Her møder I Fru Meier, der bekymrer sig om alt og alle, indtil den dag hun finder en solsorteunge, hun er nødt til at tage sig af.

Teater Hund & Co

Den store jagt på lykken
Dato: 15. april - 10. maj
Alder: 5-12 år
Oplev en humoristisk og undersøgende forestilling om, hvor lykken mon gemmer sig. Er det i ting? I tid? I andre? I os selv? Forestillingen følger Mor og Far, der melder sig til konkurrencen om at være Landets Lykkeligste Familie, men Søn får nok og tager ud på egen hånd.

Riddersalen - OBS: Aflyst pga. Corona

RiddersalenDengang du var lille
Dato: 22. februar - 8. april
Alder: 1,5-4 år
Skuespilleren Ragnhild Kaasgaard og dukkefører Erik Olsen er tilbage med en ny poetisk småbørnsforestilling, nemlig "Dengang du var lille". En forestilling med dukker og musik for små teaterdebutanter.

Det Kongelige Teater

Den grimme ælling
Dato: 21. marts

Alder: 4-10 år
I Operaens foyer er der løbende små forestillinger, som helt gratis introducerer publikum for opera-genren. Denne gang er det H.C. Andersens klassiske eventyr om den grimme ælling, der skal vække børnene og deres voksnes indre opera-fan.

Teatret Zeppelin

Lille frøLille Frø
Dato: 17.-22. marts
Alder: 4-8 år
Se gæsespillet "Lille Frø" af Teater Fantast og Thy Teater. Forestillingen er baseret på den populære børnebog af Jakob Martin Strid, og udover en masse festlige narrestreger handler fortællingen om at rejse langt væk hjemmefra, men mest af alt om, at man er god nok, som man er.

Prinsesse Caraboo
Dato: 28. marts - 2. april
Alder: 6-12 årige
"Prinsesse Caraboo" er den sande historie om tjenestepigen Mary Wilcocks, der i starten af 1800-tallet bedrog det halve af England ved at udgive sig for at være en eksotisk, skibsbruden prinsesse fra de varme lande.

The Game
Dato: 14.-18. april
Alder: Fra 6 år
Er junior vild med street dance og beatbox? Så skal I ind og se “The Game” - en teatralsk koncert med masser af musik og dans på højeste niveau, som smelter sammen og med garanti giver både store og små en fantastisk og unik oplevelse!

Det Lille Teater

Bella og Gustav
Dato: 6. februar - 26. april
Alder: Fra 2 år
En fin lille forestilling om de bedste venner Gustav og Bella, der møder pigen Sofie i sandkassen i gården. Bella og Gustav fortæller historien om at have en bedste ven, om at lege til solen går ned, om pludselig at føle sig udenfor, og om at opdage en ny ven og nye lege.

Dansekapellet

Spoiiiiiiiiing - En mands skrot - en anden mands skat
Dato: 12.-15. marts
Alder: 6-10 år
Oplev en ny og magisk forestilling for børn og voksne! Her tages I med ind i en verden fuld af skrald og trylleri, og møder de to usædvanlige skraldesorteringseksperter: Den ene med øre for skraldets hemmelige musik. Den anden med øje for dets skjulte skønhed.

 

Fotos: 2. Natten, MYKA 3. Cirkelines Museskole 4. Grafiker: Robin Hart 5. Dengang du var lille - Thomas Winkler 6. Det Kongelige Teater, Miklos Szabo 7. Den lille frø 8. Illustration: Eva Erikssonm 9. Per Morten Abrahamsen

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.