Ta' familiens mindste i hånden og besøg byens børneteatre - her venter en magisk stund i mørket. Vi guider til sæsonens fineste forestillinger lige her.


Dyrene i Hakkebakkeskoven

Alder: Fra 5 år 

Hvor? Glassalen i Tivoli

Hvornår? 10. - 19. maj

Pris: Fra 200 kr. inkl. gebyr og adgang til Tivoli - bestil billetter her.

Til maj opsættes den elskede børnebogsklassiker "Dyrene i Hakkebakkeskoven" i Glassalen i Tivoli. Glæd jer til et gensyn med alle de kendte karakterer: Klatremus, Morten Skovmus, Mikkel Ræv, Bagermester Harepus og de skønne sange: ”Når en peberkagebager”, ”Den som spiser gulerødder” m.fl. Forestillingen er et samarbejde mellem Teater-V og Tivoli.


GLAD TEATERFESTIVAL

Alder: Varierer

Hvor? KU.BE på Frederiksberg

Hvornår? 1.-5. maj

Pris: Dagsprogram frem til kl. ca. 16 er gratis. Billetter til ANATOMI og DIT BLIK MIT SYN koster 85 kr. ekskl. gebyr.

Kom med, når KUB.BE fyldes med teater fra gulv til loft. Glad Teaterfestival består udelukkende af inkluderende scenekunst, og der er noget for alle, både store og små. Det meste er ganske gratis og kræver ingen billetbestilling - bare kom!

SpringFestival
SpringFestival 2019

Alder: Varierer fra forestilling til forestilling

Hvor? På og ved Amager Kulturpunkt, Øresundsvej 4-6, 2300 Kbh. S.

Hvornår? 20.-26. maj

Pris: Varierer fra forestilling til forestilling

I maj måned bliver Amager Kulturpunkt atter et mekka af børne- og ungdomsteater fra ind- og udland, når SpringFestival 2019 løbet af stablen med mere end 50 forestillinger! Oplev mimere, dansere, dukker, klovne, dyr, robotter mm., der optræder med alt fra nycirkus og street performance til dukketeater, workshops og parader. 

LÆS OGSÅ - GUIDE: BYENS BEDSTE KULTURHUSE


Diagnose utilpas

Alder: Fra 9 år

Hvor? Teatret Zeppelin 

Hvornår? 2.- 8.maj 2019 

Pris: Børn 105 kr. Voksne 175 kr. - bestil billetter her.

Hvordan er det at tænke anderledes og få at vide, at det er forkert? Hvordan føles det at leve op til alles forventninger i konstant frygt for at falde igennem? Hvordan er det at have ADHD, når der bliver krævet, at man sidder stille? Diagnose Utilpas handler om den danske folkeskole og om det at føle sig anderledes og om ikke at passe ind.


Natten 

Alder: Fra 0,5 - 1 år

Hvor? Zangenbergs Teater 

Hvornår? 24. april - 4.maj 2019 

Pris: 160 kr. - bestil billetter her.

Giv din baby og dig selv en oplevelse, der knytter jer endnu tættere sammen, i et magisk nat-univers med dansende månelys og glitrende stjerner. Natten er både en danseforestilling og installation i ét, der vækker alle sanser med duft, dans, lys og musik. 


Til verdens ende

Alder: Fra 5 år

Hvor? Nørrebro Teater

Hvornår? 27. april - 5. maj 2019 

Pris: Fra 205 kr. - bestil billetter her.

Hvor langt er der til verdens ende? Og skal man rejse helt dertil for at kunne finde hjem igen? Mille og Emil er bedste venner. Men en dag da de skændes, kommer Mille til at sige, at Emil bare kan tage helt til verdens ende. Hun er da ligeglad! Til verdens ende er en sjov og poetisk forestilling om ægte venskab for hele familien med blandt andet Mille Gori. 


Sound of music

Alder: Fra 7 år

Hvor? Hedeland Amfiteater

Hvornår? 20.-29. juni 2019 

Pris: Fra 255 kr. - bestil billetter her.

Tag dine store unger med til den klassieks musical Sound of Music i de smukke udendørs naturrammer på Hedeland Amfiteater ved Hedehusene tæt på København, hvor musikken og forestillingen for alvor kommer til sin fulde ret og udfoldelse!

 

 

Fotos: Dyrene i Hakkebakkeskoven, Glad Teaterfestival af Søren Meisner, Girafferne af Xirriquiteula Teatre, Karius og Baktus af Teater Vestvolden, Diagnose utilpas af Kristian Holmen, Natten afZangenbergs TeaterTil verdens ende af Nørrebro Teater, Sound of music af Hedeland Amfiteater.

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.