I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste papbøger for de 0-3 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

KubbuKubbu
Gå på opdagelse i det fortryllende Troldeliv-univers og lad dit barn træne sine motoriske færdigheder, mens I læser den søde historie sammen. Siderne myldrer af liv og glæde, med døre, der kan åbnes, flapper der kan løftes og meget mere. Og det er heldigt, for Paja og Pajkos kælefrø, Kubbu, er nemlig væk - kan I hjælpe med at finde den?
Illustrator/forfatter: Peter Madsen og Sissel Bøe
Pris: 249,95 kr.- køb den her

Mimbo Jimbos lille ABC
Den allerførste præsentation af alfabetet til et meget lille barn. En lækker indbundet papbogmed runde hjørner. Her er masser at kigge på og snakke med et lille barn om. Et bogstav på hver side og fyldt med Mimbo Jimbo.
Forfatter: Jakob Martin Strid
Pris: 149,95 kr. - køb den her

Bamses bog om ord
En pegebog til de mindste børn med verdens bedste Bamse. På hvert opslag er der søde og helt enkle illustrationer fra Bamses univers, som barnet kan gå på opdagelse i. Bogen er velegnet til at træne og udvide babys ordforråd. I serien er også udgivet Bamses bog om farver.
Forfatter: Anna Gellert Abelin
Pris: 69,95 kr. - køb den her

En stor TRAFIKPROP – en bog om farver og Masser af SJOVE DYR – en tællebog
To farvestrålende papbøger til de mindste med udstansninger, så følesansen bliver stimuleret. Barnet lærer farver og tal at kende på en sjov og underholdende måde, og sproget stimuleres med små bogstavrim. Fra 6 mdr. Højtlæsning giver et godt og varieret sprog.

Pris: 79,95 kr. - køb den her og her

LÆS OGSÅ:

Guide: Billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

Guide: Selvlæsningsbøger til de 9-13 årige

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius