Ho-ho-ho! Tror dit barn på julemanden? Så tag ud og mød ham forskellige steder i byen, hvor der både er mulighed for at få taget et billede, fortælle ham om årets juleønsker og komme i ordentlig julestemning.

★ Lyngby Storcenter
Fra den 23. november kl. 11
Julemanden Luffe holder til i sit værksted ved Lille Torv, hvor børn og barnlige sjæle kan hilse på og aflevere juleønsker. Hver søndag fisker Luffe et ønske op, som han opfylder!

★ Islands Brygge Kulturhus
Den 8. december kl. 14
Der er juletræsfest på Islands Brygge, og julemanden kigger selvfølgelig forbi til julesang, juleklip og julegodter! Vær med til festlighederne og kom helt tæt på den gamle nissefar. 

★ Bakken
Den 22. november - 22. december (fre 14-18, lør-søn 12-18)
Bakken holder åbent hver fredag, lørdag og søndag i julesæsonen, og der er både julegodter, julemusik, julestemning til op over begge ører og selvfølgelig en sød, gammel julemand, der er klar til at julesludre med alle børn, der kigger forbi. 

★ Kongens Nytorv
Den 16. november - 21. december kl. 13
Hver lørdag kl. 13 dukker julemanden op blandt gløgg, æbleskiver, stearinlys og hjemmestrik på julemarkedet på Kongens Nytorv. Ønsk ham en glædelig jul og snup et billede sammen ganske gratis!

★ Højbro Plads
Den 15. november kl. 11
Julemarkedet på Højbro Plads åbner op fredag d. 15. november kl. 11, og ved åbningen vil selveste julemanden komme forbi og indvie det hyggelige marked.

★ Nytorv
Den 15. november - 21. december, ons-søn kl. 11-16
Julemanden hænger ud på H.C. Andersens Julemarked på Nytorv hver onsdag til søndag kl. 11-16. Kig forbi til en sludder om juleønsker eller spørg ham om alt fra flyvende rensdyr til hans rute, når han skal aflevere gaver til alle verdens børn juleaften. 

★ ZOO
Den 15. november kl. 16
Dyrene er også i julestemning, og når Jul i ZOO åbner fredag d. 15. november, er det i selskab med julemanden, hans kone og de mange rensdyr, der hjælper ham rundt i kanen. Vær med, når julemanden tænder for de smukke julelys i den gamle have kl. 16. 

★ Sundby Væksthus
Den 30. november kl. 11
Når der er julemarked i Sundby Væksthus, er det med aktiviteter for enhver smag. De voksne kan for eksempel købe gaver, pynt og dekorationer i de mange boder, mens børnene hilser på julemanden, som også kigger forbi! 

Tivoli
Den 16. november - 24. december
Det er jul i Tivoli, og julemandens stue er rykket ind på Pantomimeteatret. Her kan I kigge ind og snakke juleønsker med julemanden og få taget et billede sammen med ham. 

 

Foto: Romeika Cortez