Den 13. december er det Luciadag, hvilket betyder, at I sammen med børnene kan opleve smukke Luciaoptog rundt omkring i byen. Vi giver jer et overblik her.

 Luciq

★ Grundtvigs Kirke
13. december kl. 17-18 -
kan I komme til stemningsfuld gudstjeneste i en mørk Grundtvigs kirke fyldt med lysende stjernedrenge og luciapiger. Efter gudstjenesten er der lussebrød og saft/kaffe til alle.

★ Lucia i Trinitatis Kirke
Onsdag den 12. december kl. 16.15 - kan I deltage i juleindledningen i Trinitatis Kirkes, som begynder i kirken med luciaoptog og aftensang.

Lucia i Lucia i Kajak i Københavns kanaler
Torsdag den 13. december kl. 17-19.30 bliver Københavns kanaler lyst op med de smukkeste lysende kajakker og skønsang. Lucia optoget starter ved Kayak Republic, sejler gennem Nyhavn, Christianshavn, Højbro Plads, og slutter igen ved Kayak Republic med gløgg og juleknas.

Lucia i Frederiksberg Centret 
Torsdag den 13. december kl. 16.30,
fejrer Frederiksberg Musikskole lysets fest med det fineste luciaoptog. Kom og oplev den magiske stemning brede sig, når de søde, sangglade børn går igennem FRB.C med lys og smuk sang.

Tivoli LuciaLuciaoptog i Tivoli
Torsdag den 13. december kl. 17.30 kan du nyde det stemningsfulde Luciaoptog, som går gennem Haven, når mørket har lagt sig. Koret består af hele 100 piger og drenge, og starter og slutter ved slotslpladsen i Tivoli.

★ Luciaoptog på Bakken 
Lørdag den 15. december kl. 14 kan I opleve Danmarks største luciaoptog, når hundredevis af børn mødes på Bakken for at lave en ny rekord. 

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.