Fredag den 13. plejer at være forbundet med uheld, ulykke og uhygge. Men på årets Luciadag kan I få en smuk og stemningsfuld oplevelse, når byens mange optog tænder lys og går i takt, mens de synger julen ind.

★ Grundtvigs Kirke
Den 13. december kl. 17:00
Tag til gudstjeneste, hvor et hav af lysende Lucia-piger og -drenge lyser den mørke kirke op. Bagefter bliver der serveret Luciabrød, saft og kaffe. 

★ Trinitatis Kirke
Den 11. december kl. 16:15
Trinitatis Kirke tyvstarter på Luciadagen, når den ugentlige onsdags-aftensang bliver indledt med et Luciaoptog.

★ Københavns kanaler
Den 13. december kl. 17:00
For 9. år i træk bliver kanalerne i København lyst op af kajakoptoget, når Kayak Bar og Kayak Republic sender de smukt dekorerede kajakker ud i mørket. 

★ Lyngby Storcenter
Den 13. december kl. 16:00
Elever fra Engelsborgskolen går Luciaoptog gennem centeret fra første sal ved Store Torv og ned til Globetorvet, hvor der vil være lidt hyggelig sang.

LÆS OGSÅ: Guide: Her kan du hilse på julemanden

★ Tivoli
Den 13. december kl. 17:30
Kig med, når hele 100 piger fra byens mange pige- og ungdomskor synger den gamle have i julestemning blandt de mange, smukke dekorationer. 

★ Bakken
Den 14. december kl. 14:00
Har I planer om at tilbringe lørdagen i julestemning på Bakken, så gå ikke glip af det hyggelige Luciaoptog - dit barn kan også være med (tilmelding nødvendig, skriv til pernille@bakken.dk hvis I ønsker at deltage. Det er gratis, og Bakken stiller kjoler, lys og bånd til rådighed. ).

★ Folkekirken på Vesterbro
Den 8. december kl. 17:00
Traditionen tro vil Nattens længste Luciaoptog finde sted på Vesterbro, når der synges hele vejen fra Mariakirken til Sct. Matthæus Kirke - I kan selv gå med!

LÆS OGSÅ: Guide: Årets hyggeligste julemarkeder 2019