Har dit barn brug for ekstra hjælp i et specifikt skolefag? Hyr privat lektiehjælp - her er der tid og rum til at lære på lige præcis dit barns præmisser. 

Find en erfaren underviser 

Søg efter et firma, der udbyder lektiehjælp - her kan du hyre professionelle unge og voksne, der læser på universitetet, læreruddannelsen eller lignende og står klar til at undervise. Mentoren kan komme hjem til jer og skræddersyer undervisningen, så den passer præcis til dit barns læringsstil.

Tjek fx: 

 GoTutor

★ Mentordanmark

★ Dintutor

Ta' på lektiecafe på biblioteket

Mange godgørende organisationer som Røde Kors afholder lektiecafeer på byens biblioteker, hvor junior kan få hjælp - find dit nærmeste bibliotek lige her. Tjek også opslagstavler og info på dit lokale bibliotek eller kulturhus - her tilbyder private tit deres hjælp til elever, der har brug for at få forklaret det faglige på nye måder.

LÆS OGSÅ:  Guide - Byens gratis oplevelser 

Hyr en elev fra en større klasse 

Spot en dygtig ældre elev på dit barns skole - måske vil han/hun have et studiejob som lektiehjælper. Snak evt. med jeres skoles lærere eller andre forældre i dit netværk, som kan guide dig til en mulig elev, der ville synes, det kunne være spændende. 

Få hjælp fra byens ældre 

Kan morfar hjælpe med matematikken hver tirsdag? Eller måske kan I søge efter en "bedstefar/bedstemor", der har mod på at støtte dit barn med lektierne ugentligt. Både den ældre og dit barn vil helt sikkert få noget ud af aftalen og nyde de særlige timer, hvor der er tid og ro til at forklare og spørge. 

Fotos: 1) JumpStory

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.