I samarbejde med 4 kendte danske forlag guider Børn i byen jer til de allerbedste selvlæsningsbøger til de 9-13 årige lige nu. Tjek vores guide ud her og find en bog, der passer til dit barn.

ANNONCE

Silvervinges hemmelighed
Erik har aldrig kendt sin far. Men et besøg på et gammelt forladt slot forandrer alt. Erik føler sig draget til stedet, og han og hans bedste ven, Alva, kommer på sporet af en stor hemmelighed. Få et godt gys, der foregår i nutiden, men trækker spor tilbage i historien.
Forfatter: Katarina Genar
Pris: 99,95 kr. - køb den her

Arlo Finch i flammernes dal
Kom med på et magisk og vidunderligt eventyr for hele familien. Arlo Finch er nemlig en af de bøger, hvor alt går op i en højere enhed – universet, karaktererne, mystikken og spændingen skaber tilsammen en historie, du sent vil glemme. Faktisk er Arlo Finch lidt som Vildheks-serien, historien foregår primært i en verden, der ligner vores, men der er magi og mystik i naturen, og farerne ligger på lur i nattens skygger... Der er nogle stier, der magiske og andre er dødsens farlige… Tør du, at tage med? Egner sig til både selv- og højtlæsning.
Forfatter: John August
Pris: 199,95 kr. - køb den her

Pigeliv LOVE 1 - Den magiske sommer
Josefine har fået lov til at tilbringe sommeren hos sin faster i sommerhuset. Om formiddagen skal hun stå i fasters iskiosk, og om eftermiddagen skal hun lære at surfe. Og hun har i hvert fald ikke tid til drenge og den slags. Pigeliv LOVE er en ny trilogi om pigerne fra Pigeliv, men denne gang handler det om den første forelskelse og, måske, det første kys.
Forfatter: Sara Ejersbo
Pris: 129,95 kr. - køb den her

Selma - aldrig mere venner
Første bog i serien om Selma. Selma er ikke veninde med Maja mere. Det er ikke godt, for Maja er klassens dronning, og alle holder ligesom altid med hende. Undtagen Anna og Katja, som virker ligeglade. Men de er også lidt ... mærkelige. Søde men underlige. Selma kan ikke finde ud af, om hun egentlig vil hænge ud med Anna og Katja, for så får Maja bare endnu mere at bagtale Selma om. Selma vil ikke være ... mærkelig. Men Anna og Katja ER jo ret søde ved hende. Hvad skal Selma gøre? Serien Selma er historier om en pige, der både kan være irriterende og tarvelig, men også sød. Hun kæmper med de samme problemer, som alle andre, men hun gider ikke altid være et offer. Selvom det koster på venskaber og popularitet.
Forfatter: Puk Krogsøe
Pris: 99,95 kr. - køb den her


LÆS OGSÅ:

Guide: Forårets papbøger for de 0-3 årige

Guide: Forårets billedbøger for de 2-6 årige

Guide: Forårets højtlæsningsbøger for de 5-7 årige

Guide: Forårets højtlæsnings-og letlæsningsbøger for de 6-10 årige

 

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Carlsen, Gads Børnebøger, Gyldendal & Alvilda.

Fotos: Rasmus Cornelius