Selvom sommeren er ved at være forbi, er der stadig masser af fede loppemarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til byens bedste lopper lige her!

WillemoesgadeKøbenhavnstrup 
Hver søndag står loppemarkedet Københavnstrup klar i Nordvest kl. 10-16 - her er også lækker street food, plads til børnene og hyggelig stemning. (Lukket i juli måned).

Loppemarked i Willemoesgade
Det årlige loppemarked i Willemoesgade på Østerbro er et af Københavns største og hyggeligste loppemarkeder. Loppemarkedet afholdes næste gang den 8. september kl. 9-16.

Fælledparkens Loppe af LoppeLinda
Lørdag den 1. september er der igen lopper i Fælledparken. Loppemarkedet finder sted på Den Franske Plads ved siden af Trampolinlegepladsen kl. 10-16. Kom forbi og gør et kup. Der vil også være underholdning for børnene.

Loppemarked på Skydebanen
Vær med til Skydebanens loppemarked lørdag den 15. september kl. 11-15, og gå på opdagelse mellem alverdens ting, tøj, møbler, smykker, legetøj og/eller sælg ud af egne gemmer. Der sælges kaffe/the, is, sandwich, kage mm. i legepladsens dejlige cafe.

LoppemarkedLoppemarked på Bryggen
Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is og slap af på de grønne områder. Afholdes hveranden søndag i august og september.

Østerbomarked i Remisen
Den 29. og 30. september er der igen Østerbromarked i Remisen ved Trianglen på Østerbro. Her kan I finde alt fra lamper, tøj og møbler til nips og lir! Det koster 25 kr. i entré.

Rita Blå's Lopper
Hver 3. søndag i måneden fylder Rita Blå pladsen foran Kulturhus Indre By med tøj, møbler og finurlige sager. I tilfælde af ustabilt vejr, afholdes det indenfor i hallen.

Antikmarked Kgs. Nytorv
Frem til den 13. oktober 2018 vil der hver weekend, fredag-søndag kl. 8-17, være antikmarked på pladsen foran Hotel D'Angleterre, Kgs. Nytorv. Her kan I finde alt fra dansk design, porcelæn og rav til legetøj og kunst. Aflyses ved kraftig regn.

Stefansgade Loppemarked
Loppemarkederne på Stefansgade løber kan du opleve søndage den 2. september og 7. oktober fra kl. 8-18. Kom og gør et kup i de hyggelige stande!

lopperTurbos Loppebazar
Turbos Loppebazar er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Markedet holdes hver lørdag og søndag kl. 9-15 året rundt. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

Nyt lokalt loppemarked på Hans Knudsens Plads
Hver 4. søndag hen over sommeren (26. august, 23. september) er der lokalt loppemarked på Hans Knudsens Plads på Østerbro. Formålet med denne location er at skabe liv og fællesskab i lokalsamfundet, samt at støtte op om et bæredygtigt miljø, hvor alle kan udnytte tings fulde potentiale! Kig forbi!

Frederiksberg Loppetorv
Frederiksberg Loppetorv er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge. Hver lørdag kl. 9-15 fra april til slut oktober.

Den Blå Hal
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Markedet er åbent hver weekend kl. 10-16 året rundt og koster 10 kr. i entré.

Fotograf: Romeika Cortez

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.