LoppemarkedForåret er lige om hjørnet, og det samme er masser af fede loppemarkeder. Vi guider jer til byens bedste lopper her!

Absalon loppemarked
Gør et kup blandt masser af gode loppesager, når Absalon holder loppemarked den 23. juni kl. 10-15 med boder både indenfor og udenfor. Skal garderoben fornys, lampen skiftes ud, eller mangler du sommerens outfit, så er det måske her, du finder lige det, du mangler.

Sommer kunsthåndværkermarked
Den 21. juli kl. 10-15 holder Absalon sommer kunsthåndværkermarked med masser af lækkert håndværk og design på Sønder Boulevard. Der vil være et bredt udvalg af dygtige billedkunstnere, designere, smykkekunstnere, grafikere og andre kreative sjæle.

Københavnstrup 
Hver søndag står loppemarkedet Københavnstrup klar i Nordvest kl. 10-16 - her er også lækker street food, plads til børnene og hyggelig stemning.

Loppemarked på Bryggen
Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is og slap af på de grønne områder. Afholdes på udvalgte søndage sommeren igennen.

Rita Blå's Lopper
Hver 3. søndag i måneden fylder Rita Blå pladsen foran Kulturhus Indre By med tøj, møbler og finurlige sager. I tilfælde af ustabilt vejr, afholdes det indenfor i hallen.

Antikmarked Kgs. Nytorv
Fra den 13. april-13. oktober 2018 vil der hver weekend, fredag-søndag kl. 8-17, være antikmarked på pladsen foran Hotel D'Angleterre, Kgs. Nytorv. Her kan I finde alt fra dansk design, porcelæn og rav til legetøj og kunst. Aflyses ved kraftig regn.

Willemoesgade Loppemarked
Loppemarkedet i Willemoesgade d. 9. juni kl. 9-16 er blandt byens bedste og allerhyggeligste. En del af gaden lukkes af for gennemkørsel på markedsdagen, og stemningen er i top – både blandt små og store besøgende og stadeholdere.

Stefansgade Loppemarked
Loppemarkederne på Stefansgade løber fra og med første søndag i april til og med første søndag i oktober. Første gang er den 1. april kl. 8-18. (Bemærk at i maj er datoen rykket til søndag d. 13/5) Kom og gør et kup!

lopperTurbos Loppebazar
Turbos Loppebazar er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Markedet holdes hver lørdag og søndag kl. 9-15 året rundt. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

Nyt lokalt loppemarked på Hans Knudsens Plads
Hver 4. søndag hen over sommeren (3. juni, 1. juli, 29. juli, 26. august, 23. september) er der lokalt loppemarked på Hans Knudsens Plads på Østerbro. Formålet med denne location er at skabe liv og fællesskab i lokalsamfundet, samt at støtte op om et bæredygtigt miljø, hvor alle kan udnytte tings fulde potentiale! Kig forbi!

Frederiksberg Loppetorv
Frederiksberg Loppetorv er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge. Dato følger.

Østerbros Hyggeligste Loppemarked
I Remisen på Østerbro afholdes der jævnligt stort loppemarked med ca. 100 stande. Her finder man ting fra private hjem - nips, ting til boligen, porcelæn, sølvtøj, lamper, modetøj, børnetøj, legetøj, bøger, CD'er, LP'er, DVDer, smykker, knapper etc. En gang i mellem skifter loppemarkedet navn til Tøjmarked, med et stort udvalg af modetøj.

Den Blå Hal
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Markedet er åbent hver weekend kl. 10-16 året rundt og koster 10 kr. i entré.

 

Fotograf: Romeika Cortez

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.