Foråret er endelig kommet, og det betyder masser af fede loppemarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til byens bedste lopper lige her!


WillemoesgadeFælledparkens Loppe by LoppeLinda
Hvornår: 27. april, 25. maj, 10. og 31. august, 14. september kl. 10-16
Loppe by LoppeLinda er inspireret af loppemarkeder i Paris, hvor man ofte holder loppemarkeder i parker, hvor børn kan more sig på legepladser, familien kan slikke sol i det grønne og gøre gode køb. Der vil være forskellige former for underholdning for børn fra gang til gang. Afholdes på Den Franske Plads i Fælledparken på Østerbro ved Trampolinlegepladsen.

Forårsdesignmarked i Prismen
Hvornår: 28. april kl. 11-17
Kig forbi årets første designmarked i Prismen, hvor 75 designere og kunstnere fra hele landet sælger alt fra illustrationer, smykker, keramik, tekstildesign, brugskunst, grafik, design mm.

Loppemarked og musik // 48 timer
Hvornår: 28. april kl. 10-15
Kom med til stort indendørs loppemarked i Nørrebrohallen, lyt til musik og gør et godt køb! Loppemarkedet afholdes i anledning af 48 Timer Festival. Der er gratis entré.

Forårsmarked På Værnedamsvej/Tullinsgade
Hvornår: 4. maj kl. 9-16
Kom til forårsmarked på Værnedamsvej - hervil være masser af skønne lækkerier til ganen, vintage, kunsthåndværk, lopper og meget mere. Hvis du vil booke en stand, kan det gøres på Vaernedamsvej.dk.

Loppemarked hos Gårdlopperne
Hvornår: 5. maj kl. 10-15
Kom til hyggeligt gårdloppemarked i Nordvest. Her sælges gamle og nye ting, tøj, møbler m.m. I kan også købe en kaffe eller sodavand i den lille kagebod. Alle kan leje en stand - 50 kr for stand + 50 kr i depositum, der tilbage betales når din stand er ryddet op.

LoppemarkedLyngby City Loppemarked
Hvornår: 5. maj kl. 9
Smut forbi åbningsdagen for Nordsjællands hyggeligste Loppemarked midt i Kgs Lyngby.

Loppemarked i Byparken
Hvornår: 19. maj kl. 10-16
Kom til hyggeligt loppemarked i Byparken på Ørestads Boulevard. Markedet byder på alt fra møbler, tøj til børn og voksne, nips og hvad du ellers lige står og mangler. Udover en masse boder med loppesager, vil MooMoo også være til stede med dejlig is.

Balders Forårslopper 2019
Hvornår: 25. maj kl. 10-16
Smut forbi loppemarkedet på Balders Plads, gør en god handel og nyd den parisianske markedsstemning på pladsen!

Willemoesgade Loppemarked
Hvornår: 25. maj kl. 9-16
Willemoesgade Loppemarked har eksiteret mere end 15 år, og går for at være et af Københavns største og bedste udendørs loppemarkeder. Så gå ikke klip af en hyggelig dag i gaden og muligheden for at gøre et godt kup.

Sommer loppemarked i Ejendommen Ved Classens Have
Hvornår: 26. maj kl. 10-16
Shop tøj til børn og voksne, legetøj, bøger, planter, tegneserier, lamper, keramik, køkken udstyr, cykler, spil og mange andre ting. Der vil også være mulighed for at købe kage og kaffe.

Loppemarked på Bryggen
Hvornår: 22. april, 12. maj, 2. juni, 30. juni mfl.
Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is og slap af på de grønne områder. Der er åbent kl. 10-16.

Antikmarked Kgs. Nytorv
Hvornår: Hver weekend fra 5. april - 1. november 2019

Besøg antikmarkedet på pladsen foran Hotel D'Angleterre, Kgs. Nytorv. Her kan I finde alt fra dansk design, porcelæn og rav til legetøj og kunst. Der er åbent fredag-søndag kl. 8-17. Der aflyses ved kraftig regn.

Svenske "barnloppis" i Malmø
Hvornår: 28. april, 26. maj, 30. juni, 28. juli, 25. august, 29. september
Skal I til Malmø i foråret eller henover sommeren, bør I lægge vejen forbi Folkets Park, hvor der er "Barnloppis" den sidste søndag i hver måned.

lopperFuglebakkens hyggeligste loppemarked
Hvornår: 22. juni kl. 9-15
Smut forbi Fuglebakkens allerhyggeligste bagvejs-loppemarke, som ligger gemt på bagvejen mellem Fuglebakkevej, Egernvej & Duevej – med indgang fra Godthåbsvej 86, Frederiksberg. Her kan du finde loppeskatte til hele familien - eller helt til dig selv.

ElmeGade LoppeMarked på Nørrebro
Hvornår: 15. juni kl. 10-17
Kom med til gade- og loppefest i ElmeGade, BirkeGade & EgeGade. Udover masser af loppestande vil der også være workshop for børn, der handler om hvordan man kan gøre op med køb-og-smid-ud-kulturen. Der vil være desuden være en fotoudstilling om fast fashion, ansigtsmaling, børnefotografering, børne byttemarked og meget mere.

Street food og loppemarked
Hvornår: Hver søndag fra 28. april-13. oktober 2019
Besøg Københavnstrup, hvis markedsplads er fordelt over to niveauer: Det øvre med mad og drikke og den nedre del, hvor du finder alskens fine loppesager. Her er bl.a. små hyggekroge, hvor du kan nyde livet og den lækre mad og et lille lege-område til børnene.

Frederiksberg Loppetorv
Hvornår: Hver lørdag fra 6. april-19. oktober 2019
Frederiksberg Loppetorv er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge. Bemærk der ikke er loppetorv lørdag den 17. august 2019 pga. Pride.

B&W-loppemarked
Hvornår: I lige uger, lørdag og søndag kl. 10-16
Det store B&W-loppemarked på Refshaleøen føles uendeligt, med små og store ting i alle afskygninger. Kom og gå på opdagelse!

Den Blå Hal
Hvornår: Hver weekend kl. 10-16
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Det koster 10 kr. i entré.

Turbos Loppebazar
Hvornår: Hver lørdag og søndag kl. 9-15
Turbos Loppebazar i Taastrup er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

 

 

Fotograf: 1. Nørrebro loppemarked 2-4. Romeika Cortez

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.