Sommer er lig med masser af fede loppemarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til byens bedste lopper lige her!

LoppemarkedRita Blå's Lopper
Hvor: Primært på Sønder Boulevard og Trianglen
Hvornår: 26. juni mfl.
Rita Blå's Lopper er efterhånden en gammel kending i København - og er til at finde på Sønder Boulevard og Trianglen henover foråret og sommeren. Her kan I købe masser af skønne sager til både børn og voksne.

Fælledparkens loppe
Hvor: Den Franske Plads, Fælledparken
Hvornår: 3. juli mfl.
kl. 10-15
Fælledparkens Loppe arrangeret af LoppeLinda er tilbage igen i år - så kig forbi loppemarkedet på Den Franske Plads med familien. Markedet er inspireret af Paris, hvor man ofte holder loppemarkeder i parker, hvor børnene kan forlyste sig på legepladser, mens resten af familien kan slikke sol i det grønne, og nyde liv og glade loppekøb.

Loppemarked på Bryggen
Hvor: Islands Brygge 18, Amager
Hvornår:
26. juni, 31. juli, 21. august mfl.
Det tilbagevendende loppemarked på Islands Brygge er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader! Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe, og slap af på de grønne områder.

Det Grønne LoppemarkedHvor: Jagtvej 16, Nørrebro
Hvornår: 26 juni. mfl. kl. 10-16
Det Grønne Loppemarked på Jagtvej afholdes hele 8 søndage frem til september. Foruden masser af lopper, vil der være fadøl, plantebaseret mad, skak og spil, lotteri, solskin og en masse nye initiativer.

Genbrug Dronning Louises Bro loppemarked
Hvor: Dronning Louises Bro
Hvornår: 26. juni
Kig forbi ikoniske Dronning Louises Bro, når der afholdes loppemarked den sidste weekend i juni måned. Perfekt måde at skyde sommerferien i gang på!

Ørestad Loppemarked weekend
Hvor: Byparken i Ørestad
Hvornår: 2.-3. juli
Ørestad Loppemarked inviterer til endnu et hyggeligt og stemningsfuldt loppemarked med masser af private stande, lækre foodtrucks og spændende aktiviteter.
Der forventes 150-200 boder ved markedet pr. dag.

Loppemarked og street food i Københavnstrup
Hvor: Lundebakken 1, Nordvest
Hvornår: Hver søndag kl. 10-16 (dog lukket i juli måned)
Loppemarkedet i Københavnstrup er et klassiskt loppemarked med fine, brugte ting - både nutidige, retro, antikt - samt håndarbejde og egenproduceret kunst. Her er  også små hyggekroge, hvor du kan nyde livet og den lækre mad, en gynge og et lille fodboldmål til børnene mm. Loppemarkedet ligger kun 200 meter fra Emdrup Station.

Loppemarked KøbenhavnLoppemarked Toftegårds Plads
Hvor: Toftegårds Plads, Valby
Hvornår: Hver lørdag kl. 8-15
Hver lørdag kan I besøge loppemarkedet, som blomstrer op foran Valby Kulturhus. Der er mellem 25-50 boder, så mon ikke, I finder noget, der bare MÅ med hjem?

Antik og Designmarked Kgs. Nytorv
Hvor: Kongens Nytorv, Indre By
Hvornår: Fredag, lørdag, søndag kl. 10-17
Hver weekend kan I finde små antikke boder på pladsen overfor D'Angleterre. Her vil I kunne finde et lille udvalg af dansk design, porcelæn, glas, retro, keramik, sølv, smykker mm.

Loppelinda på Enghave Plads
Hvor: Enghave Plads
Hvornår: 12. juni kl. 10-15
Drop forbi lopperne ved metroen på Enghave Plads. Måske I finder lige dét, I ikke vidste, I manglede.

Loppemarked i Kartoffelrækkerne
Hvor: Kartoffelrækkerne
Hvornår: 11. juni kl. 10-14
Kig forbi loppemarkedet i Kartoffelrækkerne - de har lovet, at der bl.a. vil være legetøj, køkkentøj, værktøj, lamper, sofaer, glas, kaffe, kage, candyfloss og popcorn!

 

LÆS OGSÅ: Den store genbrugsguide: 15 steder med secondhand til dit barn