Sommeren er endelig kommet, og det betyder masser af fede loppemarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til byens bedste lopper lige her!


Willemoesgade

Teater-loppemarked i Lorrys Have
Hvornår: 22. juni kl. 12-15
Gør et kup, når Riddersalen holder teater-loppemarked i Lorrys Have. Du kan finde både kostumer og sjove rekvisitter. Kvaliteten er i top - til gengæld er priserne helt i bund!

Loppemarked på Bryggen
Hvornår: 30. juni mfl.
Loppemarked på Bryggen er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader. Kom og gør et godt loppefund, gå langs vandet, nyd en is og slap af på de grønne områder. Der er åbent kl. 10-16.

Antikmarked Kgs. Nytorv
Hvornår: Hver weekend fra 5. april - 1. november 2019

Besøg antikmarkedet på pladsen foran Hotel D'Angleterre, Kgs. Nytorv. Her kan I finde alt fra dansk design, porcelæn og rav til legetøj og kunst. Der er åbent fredag-søndag kl. 8-17. Der aflyses ved kraftig regn.

Svenske "barnloppis" i Malmø
Hvornår: 30. juni, 28. juli, 25. august, 29. september
Skal I til Malmø i foråret eller henover sommeren, bør I lægge vejen forbi Folkets Park, hvor der er "Barnloppis" den sidste søndag i hver måned.

Fuglebakkens hyggeligste loppemarked
Hvornår: 22. juni kl. 9-15
Smut forbi Fuglebakkens allerhyggeligste bagvejs-loppemarke, som ligger gemt på bagvejen mellem Fuglebakkevej, Egernvej & Duevej – med indgang fra Godthåbsvej 86, Frederiksberg. Her kan du finde loppeskatte til hele familien - eller helt til dig selv.

lopperStreet food og loppemarked
Hvornår: Hver søndag fra 28. april-13. oktober 2019
Besøg Københavnstrup, hvis markedsplads er fordelt over to niveauer: Det øvre med mad og drikke og den nedre del, hvor du finder alskens fine loppesager. Her er bl.a. små hyggekroge, hvor du kan nyde livet og den lækre mad og et lille lege-område til børnene.

Frederiksberg Loppetorv
Hvornår: Hver lørdag fra 6. april-19. oktober 2019
Frederiksberg Loppetorv er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge. Bemærk der ikke er loppetorv lørdag den 17. august 2019 pga. Pride.

B&W-loppemarked
Hvornår: I lige uger, lørdag og søndag kl. 10-16
Det store B&W-loppemarked på Refshaleøen føles uendeligt, med små og store ting i alle afskygninger. Kom og gå på opdagelse!

Den Blå Hal
Hvornår: Hver weekend kl. 10-16
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Det koster 10 kr. i entré.

Turbos Loppebazar
Hvornår: Hver lørdag og søndag kl. 9-15
Turbos Loppebazar i Taastrup er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

 

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.