Forår er lig med masser af fede loppemarkeder rundt omkring i byen. Vi guider jer til byens bedste lopper lige her!


Willemoesgade

Kødbyens Loppemarked
Hvornår: 4. april, 2. maj, 6. juni, 4. juli & 1. august
Ta' familien med til Kødbyens Loppemarked - Vesterbroborgerne har nemlig tømt deres kælder- og loftsrum, og sælger ud af antik, tøj, møbler, vinyler, smykker, nips, cykler og masser af andre ting!

Trianglens Loppemarked ved Metroen
Hvornår: 4. april kl. 9-15
Kig forbi loppemarkedet på Trianglen - her er der guldfund, børneunderholdning og gale lopper! Markedet afholdes på pladsen foran ENIGMA, lige ved indgangen til Fælledparken.

Loppemarkeder på Bryggen
Hvornår: 13. april, 3. maj & 1. juni
Det tilbagevendende loppemarked på Islands Brygge er et af Københavns største og hyggeligste udendørs loppemarkeder med op til 150 stader! Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en is eller en kop kaffe, og slap af på de grønne områder.

Fælledparkens Loppe
Hvornår: 25. april kl. 9-15
Fælledparkens Loppe er tilbage igen i år - så kig forbi loppemarkedet, der er inspireret af Paris, hvor man ofte holder loppemarkeder i parker, hvor børnene kan forlyste sig på legepladser, mens resten af familien kan slikke sol i det grønne, og nyde liv og glade loppekøb.

lopperMarkedsdag på Værnedamsvej og Tullinsgade
Hvornår: 2. maj kl. 9-16
Kig forbi, når et af byens hyggeligste markeder afholdes på Værnedamsvej og Tullinsgade. Gaderne vil være fyldt med unikke fund, vintage, ting til hjemmet, tøj, og lækre sager til ganen. Kom og vær med, køb en stand på vaernedamsvej.dk!

Christianshavns hyggeligste loppemarked
Hvornår: 3. maj kl. 11-15
Besøg Ejerforeningen gamle Christianshavn, når de gentager succesen og afholder forårsloppemarked i Mini Versailles. Boder vil være opstillet langs haven, der er gratis kaffe og kage samt gratis entré.

Balders forårslopper
Hvornår: 30. maj kl. 10-16
Kom til loppemarked på Balders Plads - her kan I gøre en god handel og nyde den parisianske markedsstemning på pladsen.

LÆS OGSÅ: Den store genbrugsguide: 15 steder med secondhand til dit barn

Børneloppemarked ved Gentofte Hovedbibliotek
Hvornår: 16. maj kl. 11-14
Besøg Gentofte Hovedbibliotek, når det danner rammen om et stort børneloppemarked. Her er det børn, der er "butiksansvarlige", dog skal stadeholderen være min. 6 år. Alle er velkomne til at komme og kigge, og selvfølgelig købe. Loppemarkedet foregår udendørs på bibliotekets p-plads.

Fortovsfest på Enghave Plads
Hvornår: 23. maj kl. 10-22
Når Fortovsfesten 2020 på Enghave Plads løber af stablen, bliver det bl.a. med ansigtsmaling, musik og loppemarked med 100 stande. Kig forbi, det bliver en fest!

 

 

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.