Hop ind i det hyggelige teatermørke og giv ungerne en magisk oplevelse. Vi guider til de bedste børnevenlige teaterforestillinger i København, I kan se sammen i efteråret.  

Den lille prinsDen Lille Prins

Tag hele familien med ind og se Anemonens teaterforestilling "Den Lille Prins", der med levende sang og musik skildrer den lille prins' rejse rundt i universet, hvor han lærer kærligheden og livet at kende. Teater Next har dramatiseret den elskede bog, så Prinsens eventyr kan opleves på scenen.

Alder: Fra 6 år
Hvor: Anemonen
Hvornår: 6. oktober til 8. november 2020
Pris: 65-135 kr. 

Pssst: Hvis du er medlem af Børn i byen Klubben får du rabat på billetter til forestillingen "Den Lille Prins"

Det lille teaterKlar, parat, start

Klar, parat, start er en forestilling på Det Lille Teater for de 4-10-årige og deres forældre. Den handler om at være en del af fællesskabet og alligevel at være sig selv. Det Lille Teater præsenterer en musikalsk og gakket forestiling om at falde og fejle og alligevel have det sjovt sammen. 

Alder: 4-10 år
Hvor: Det Lille Teater 
Hvornår: 24. september til 22. november 2020
Pris: 60-135 kr.

LÆS OGSÅ: Guide: 10 børnevenlige oplevelser under jorden

Teater V - Karius og BaktusKarius og Baktus

Se eller gense Teater V's opsætning af den skønne historie om de to drillesyge tandtrolde, der bor inde i munden på drengen Jens. Historien udspiller sig i en farverig og tegneserieagtig scenografi med kæmpe kager, sæbebobler og tandhuse. 

Alder: 4-8 år (OBS: yngre børn kan blive forskrækkede over de høje lyde, mørket og troldenes masker - det er noget andet end at læse bogen)
Hvor: Teater V i Prøvehallen
Hvornår: 12. september til 18. oktober 2020
Pris: 40-140 kr. 

Mio min mioMio, min Mio

Oplev en helt ny opsætning af Astrid Lindgrens klassiker på Teatret Zeppelin. Mio, min Mio er en fortælling om både sorg, venskab, ensomhed og kærlighed. Her følger man Bo, der forlader sine plejeforældre og som drager mod "Landet i det fjerne". Selv her findes der ondskab, men den kan bekæmpes, hvis man har mod og en ven at følges med. 

Alder: Fra 7 år
Hvor: Teatret Zeppelin
Hvornår: 26. september til 14. november 2020
Pris: 105-175 kr. 

LÆS OGSÅ: De 10 gode legepladser

AlfonsFar til vejrs med Alfons Åberg

Oplev Alfons Åberg og hans far flyve med helikopter og kæmpe mod rumdianere med både sang, humor og hygge. Teaterforestillingen er for de 2-9-årige og spilles på Teatret Zeppelin. 

Alder: 2-9 år
Hvor: Teatret Zeppelin
Hvornår: 23. november til 3. december 2020
Pris: 105-175 kr. 

RobinhoodRobin Hood

Kom med Robin Hood på eventyr i Sherwoodskoven. Familieforestillingen, der spilles på Folketeatret, er en humoristisk og livlig version af den klassiske fortælling om Robin Hood og hans bande, der stjæler fra de rige og giver til de fattige. Forestillingen er for børn fra 6 år. 

Alder: Fra 6 år
Hvor: Folketeatret
Hvornår: 15. oktober til 2. december 2020
Pris: 75-385 kr.  

Storm over RamasjangStorm over Ramasjang

Onkel Reje, Hr. Skæg og Motor Mille blæser publikum omkuld, når de for første gang nogensinde står sammen på scenen i en ny magisk og fortryllende teateropsætning på Østre Gasværk Teater. STORM OVER RAMASJANG er en musikalsk eventyrforestilling, der minder os om, at det er i samspil med hinanden, at magien opstår. 

Alder: Fra 4 år 
Hvor: Østre Gasværk Teater 
Hvornår: 8. oktober til 8. november 2020
Pris: 195-385 kr. 


OBS: Vær opmærksom på teatrenes retningslinjer i forbindelse med Covid-19.

 

Foto: 1) Elena Schweitzer/Anemonen, 2) Sine Kristiansen/Det Lille Teater, 3) Teater V 4) Trine Lægdsmand/Teatret Zeppelin, 5) Teatret Zeppelin, 6) Gudmund Thai/Folketeatret, 7) Østre Gasværk Teater/DR

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.