Hop ind i det hyggelige teatermørke og giv ungerne en magisk oplevelse. Vi guider til de bedste børnevenlige teaterforestillinger i København, I kan se sammen i efteråret.  

AlfonsFar til vejrs med Alfons Åberg

Oplev Alfons Åberg og hans far flyve med helikopter og kæmpe mod rumdianere med både sang, humor og hygge. Teaterforestillingen er for de 2-9-årige og spilles på Teatret Zeppelin. 

Alder: 2-9 år
Hvor: Teatret Zeppelin
Hvornår: 23. november til 3. december 2020
Pris: 105-175 kr. 

RobinhoodRobin Hood

Kom med Robin Hood på eventyr i Sherwoodskoven. Familieforestillingen, der spilles på Folketeatret, er en humoristisk og livlig version af den klassiske fortælling om Robin Hood og hans bande, der stjæler fra de rige og giver til de fattige. Forestillingen er for børn fra 6 år. 

Alder: Fra 6 år
Hvor: Folketeatret
Hvornår: 15. oktober til 2. december 2020
Pris: 75-385 kr.  

LÆS OGSÅ: De 10 gode legepladser

Storm over RamasjangStorm over Ramasjang

Onkel Reje, Hr. Skæg og Motor Mille blæser publikum omkuld, når de for første gang nogensinde står sammen på scenen i en ny magisk og fortryllende teateropsætning på Østre Gasværk Teater. STORM OVER RAMASJANG er en musikalsk eventyrforestilling, der minder os om, at det er i samspil med hinanden, at magien opstår. 

Alder: Fra 4 år 
Hvor: Østre Gasværk Teater 
Hvornår: 8. oktober til 29. november 2020
Pris: 195-385 kr. 


OBS: Vær opmærksom på teatrenes retningslinjer i forbindelse med Covid-19.

 

Foto: 1) Teatret Zeppelin, 2) Gudmund Thai/Folketeatret, 3) Østre Gasværk Teater/DR

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.