Musicals, dinosaurer og søde pandaer. 2019 byder på bunkevis af nye, sjove børne-oplevelser i byen - vi har samlet 12 af de allerbedste.


Pandaer flytter ind i ZOO 

Gør klar til cuteness overload, når to søde kinesiske pandaer flytter ind i ZOO til april 2019. Her er der bygget et fint, nyt anlæg til dem, så hele familien kan komme afsted og beundre de søde bambuselskere. 


45 meter højt udsigtstårn

Til marts 2019 vil et 45 meter højt arkitekttegnet udsigtstårn i træ åbne i parken Camp Adventure på Sydsjælland. Her kan I gå hele vejen til toppen på en indvendig rampe og opleve en spektakulær udsigt over trætoppene. Wow, det ser vildt ud! Læs mere HER.


Walking with dinosaurs

Mød (næsten) ægte dinosaurer i naturtro størrelse den 10. - 12. maj 2019, hvor I kan opleve det store, internationale show Walking with dinosaurs i Royal Arena. Her går mekaniske dinosaurer i naturtro størrelse rundt, så I får oplevelsen af, hvordan de levede for 65 millioner år siden. Billetterne er til salg her.


Fabel-udstilling på Arken

Ungerne vil blive fortryllede af Patricia Piccininis eventyrlige fremtids-univers, når ARKEN 9. februar 2019 åbner for kunsternes imponerende installationer. Her møder I hendes finurlige væsener i livagtige scenarier, der forstyrrer vores virkelighedsfornemmelse og inviterer til at sanse og forestille os verden på ny. 


Disney On Ice

Kalder alle Disney-fans! Kom helt tæt på Disneys magiske univers til showet The Wonderful World of Disney On Ice 2019 i Forum 21.,22. og 23. februar. Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule og alle de andre Disney-figurer tager en tur ned ad memory lane i et festfyrværkeri af sjov, når de skøjter rundt på isen og underholder ungerne. Bestil billetter HER.

LÆS OGSÅ: DE 5 INDENDØRS LEGEPLADSER


Heartland

Sæt kryds i kalenderen 30.maj-1.juni, hvor der igen bliver åbnet op til den smukke Heartland Festival. Glæd jer til et særligt mini-univers for de mindste med fortryllende oplevelser. De voksne kan se frem til massevis af talks, koncerter og superlækker mad. Hold øje med programmet her.

Terkel i Knibe - The Musical

Er I også fans af Terkel, Jason, Stewart Stardust og alle de andre fra Anders Matthesens populære tegnefilm "Terkel i knibe"? Så vil "Terkel i Knibe - The Musical" være et hit. Her er stærke skuespillere som Martin Brygmann, Clemens, Adam og Noah og mange flere med på holdet. Det hele løber af stablen fra d. 14. februar 2019 i Tivolis Koncertsal - book billetter HER

Løvernes Konge

I 2019 kan I smutte i biffen og se den helt nye version af Disneys klassiker "Løvernes Konge" fra 90'erne, som tager dig med til den afrikanske savanne, hvor vi møder Simba, Mufasa, Scar og alle de andre. Det er verdensberømte skuespillere som Donald Glover og Beyoncé Knowles-Carter, som lægger stemme til karaktererne. Filmen er i biograferne juli 2019


Den Lille Kulturnat 2019

I år får byens børn deres helt egen Kulturnat - nemlig Den Lille Kulturnat, som afholdes 15. marts 2019. Her kan ungerne prøve kræfter med en bunke af København og Frederiksbergs sjove og lærerige oplevelser for de allermindste - programmet bliver offentliggjort 1. marts 2019 HER.


De bemandede legepladser

Politikerne endte med at bevare Københavns bemandede legepladser og deres medarbejdere - så i 2019 glæder vi os til at lege løs på byens bemandede legepladser, hvis personale afholder særlige arrangementer og tilbyder noget helt specielt til byens børn. Tjek Guide: Find en bemandet legeplads i din bydel.

Skammerens Datter 2: Slangens gave

Glæd de store unger med en tur i biffen i 2019 og se Skammerens Datter 2: Slangens gave. Filmen er baseret på det tredje bind i bogserien "Skammerens børn" skrevet af Lene Kaaberbøl. Vi følger pigen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomadetilværelse på flugt. Filmen har premiere 24. januar 2019.


Tarzan som musical

Gå ikke glip af Disneys Mucial TARZAN, når Fredericia Teater præsenterer TARZAN musical, som er baseret på klassikeren om menneskebarnet Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov. Stykket spiller i både København, Fredericia og Aarhus fra september 2019. Book billetter HER.

Fotos:
1. Pexels
2. Camp Adventure
4. Walking with dinosaur
4. Patricia Piccinini, The Young Family, 2002. Foto: Graham Baring. Courtesy kunstneren
5. YouTube
6. Caroline Hemmingsen
7. Live Nation Denmark/Langkjær Entertainment
8. YouTube
9. Maria Sattrup
10. Romeika Cortez
11. YouTube
12. Søren Malmose

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.