Prop din barsel med inspirerende oplevelser. Her får du 5 særlige ideer, som med garanti vil gøre din barsel til den allerbedste.

Se på kunst med din baby

Tag baby med på kunstmuseum - her er der tit plads til, at du kan trille med vognen inde på museet eller have baby i en bæresele, så I sammen kan nyde udstillingen. Glæd dig til at blive inspireret og få en lille pause fra rytmik og babymos. Mange museer har tit en smuk beliggenhed, som er perfekte til en gåtur med barnevognen bagefter.

Prøv for eksempel SMK, Arken eller Lousiana 

Få vitaminer til barselshjernen

Prop barselshjernen med foredrag om andet end baby. Prøv f.eks. Barselsakademiet, der er støttet af Dansk Magisterforening, som er en foredragsklub for forældre på barsel. Her kan du tage baby med til gratis, faglige foredrag - se aktuelle oplæg her. Tjek også Business & Barsel - et netværk for selvstændige og nysgerrige forældre på barsel, der savner faglighed og udvikling i babyboblen. Tjek deres kalender lige her.

Tip: Du får 50% hos Business & Barsel med Børn i byen Klubben. 

Babys første teatertur 

Giv dit barn en stor oplevelse og tag baby med i teatret. Flere børneteatre spiller med jævne mellemrum teater for de allermindste. Her er der fokus på lyd, lys og stimulering af de smås sanser.

Hold øje med teatre som: Zangeberg Teater, Det Lille Teater (Spiller også gratis marionetteater i Kongens Have om sommeren) eller Zebu 

 

Prøv byens barselshuse

Besøg byens barselshuse og kulturhuse med særlige tilbud til byens babyer. Her kan I i babyvenlige, lækre omgivelser tilmelde jer alt fra babymassage til førstehjælp, møde andre forældre og tit er der også cafemuligheder og perfekte legefaciliteter til baby.

Tjek for eksempel: Børneboblen på Amager, LittleHouse på Østerbro og Absalon på Vesterbro 

Hold barsel på biblioteket

Måske kobler du ikke biblioteket sammen med din lille ny, men bibliotekerne egner sig eminent til at hænge ud med din baby. Her er ro og og fine legeområder til de helt små. Så prøv dit lokale bibliotek, læs en pegebog, mød en baby fra lokalområdet og nyd roen. Bibliotekerne afholder tit legestuer, har en blød sofa, hvis det er ammetid og pusleplads på toiletterne. Find et bibliotek nær dig her.

Tjek også: 10 gode grunde til at bruge din barsel på biblioteket

Fotos: 1) SMK - Nikolai Linares 2) Alberte Cornelius 3) Natten - Zangenberg Teater 4) Alberte Cornelius 5) Hege Lindeberg

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.