Byen bugner af lækre is - men hvor finder I de helt særlige af slagsen, som ikke alle kender? Vi guider til "hemmelige" isoplevelser lige her!

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Leckerbaer (@leckerbaer) den

Leckerbaer

Hvor: Ryesgade 118, 2100 København

Hos Leckerbaer på Østerbro er de ikke kun specialister i luksus-småkager. Når issæsonen starter er det nemlig et must at svinge forbi Ryesgade og prøve Leckerbaers afsindigt lækre og smukke issandwiches. En perfekt luksus-haps til ungerne - og dig selv, selvfølgelig! Hold øje HER med, hvornår issæsonen starter. 

Nam Nam Is 

Hvor: Strandlinien 51, Dragør 2791

Stå på bus 350 S og snup turen hele vejen til Dragør - her venter ren Morten Korch-idyl og Nam Nam is, Dragørs ældste ishus, hvor I kan glæde jer til Hansens Is og hjemmebagte isvafler. Nyd lækkerierne med udsigt til havnen og gå på opdagelse i den smukke, gamle bydel, som får familien til at sænke skuldrene. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Desserthuset (@desserthuset) den

Desserthuset

Hvor: Frederiksborggade 50, 1360 Kbh

Prøv en ekstravagant oplevelse - gå forbi Desserthuset. Måske er den ikke helt hemmelig mere, men absolut en ide, hvis ungerne skal forkæles. Her mixes milkshake med jeres yndlingsis og favorit-toppings. I kan med garanti ikke spise op - men de Instagram-venlige desserter er bestemt en oplevelse værd. 

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser for børn

La Glace

Hvor: Skoubogade 3, 1158 København K

Du kender sikkert mest La Glace i indre by for deres lækre og berømte lagkager, boller og kakao. Men konditoriet har faktisk næsten 150 års erfaring med at fremstille de skønneste is - og tager I et smut på La Glace (hvis navn jo betyder isen på fransk), må I huske at bestille en isanretning med fx appelsin-sorbet,vanille-is eller chokolade-parfait.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af ClausD (@detvidehus) den

Cafe Det Vide Hus

Hvor: Gothersgade 113, Kbh K

Du er måske gået forbi det lille hvide hus, som gemmer sig lidt på Gothersgade, uden at vide at husets hyggelige cafe sælger byens lækreste, håndlavede ispinde. Ispindende har fået navn efter superhelte, så nyd fx en Hulk, imens I slentrer gennem Kongens Have. Følg cafeen HER og spot, hvornår issæsonen starter.

Fotos: 1) Leckerbaer - Instagram 2) Desserthuset - Instagram 3) Cafe Det Vide Hus - Instagram
 
TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.