Byens barselshuse er et must på din barsel. Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold og de lokker tit også med en lækker cafe. Find et barselshus nær dig lige her.

Østerbro: LittleHouse 

Hvor? Viborggade 70B, stuen 2100 København Ø

Det nyåbnede Little House byder indenfor i lækre lokaler på Østerbro. Her kan du melde dig ind - og med dit abonnement frit bruge stedets mange hold for dig og baby - her er alt fra mor/barn-yoga, rytmik og meget mere. Prøv også stedets café, hvor der trygt kan ammes og pusles om baby og tankes op på morgenmad, frokost og aftensmad - og babymad. Lad store søskende fornøje sig i stedets indendørs legeborg. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@smertefrifoedsel.dk) den

Christianshavn: Smertefri forberedelses- og barselshus

Hvor? Strandgade 36, stuen, 1401 Kbh K

Besøg det helt nye forberedelses- og barselshus som Anja fra fødselsforberedelsen "Smertefri Fødsel" står bag. I smukke lokaler kan du som gravid og mor gå til fødselsforberedelse, tilmelde dig ammehold, følge foredrag og meget mere - hold øje lige her.

LÆS OGSÅ: DE 5 SÆRLIGE PÅ BARSEL

Nørrebro: MiniRum 

Hvor? Borups Allé 31, 2200 København

Smut forbi barselshuset Minirum på Nørrebro, her kan gravide og barslende forældre få god kaffe og kage, amme og møde andre forældre. Der er også mulighed for at leje en loppereol eller shoppe fine sager til baby. Hold øje med stedets inspirerende foredrag og workshops, hvor baby også er velkommen.

LÆS OGSÅ: På Barsel: 10 rabatter til dig & baby

Østerbro: FamilyZoo

Hvor? Classensgade 11E, 2100 København Ø

FamilyZoo-huset på Østerbro er stedet - hvad enten du prøver at blive, er gravid eller har født. Her tilbydes alt fra pilates og bækkenbundstræning til babymassage og rytmik. Et stort hit er FamlyZoo's café, hvor der fra morgen til sen eftermiddag bliver serveret morgenmad, frokost, kaffe og kage - cafeen er åben for alle og har vindue, hvor du kan holde øje med barnevognen.

Amager: Børneboblen

Hvor? Bremensgade 3, st. tv., 2300 København S

Børneboblen er et hyggeligt mødested og samlingssted på Amager for dig, som er gravid, på barsel eller er forældre til et barn i alderen 0-10 år. Børneboblen inviterer til hygge og samvær, med andre babyer og deres mødre/fædre på barsel. Du og din baby kan glæde jer til aktiviteter som rytmik, babymassage, foredrag, tumletid og meget meget mere. Smut forbi Børneboblen!

 

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: LittleHouse - Alberte Cornelius, Smertefri fødsel - Instagram, Minirum, Family Zoo, Børneboblen - Børn i byen.