Byens barselshuse er et must på din barsel. Her kan du møde andre barslende forældre, gå til en bunke babyhold, og så lokker de som regel også med en lækker café. Find et barselshus nær dig lige her.

little house 

Hvor? Viborggade 70B, stuen 2100 København Ø og Strandlodsvej 5 2300 København S

little house byder indenfor i lækre lokaler på Østerbro. Her kan du melde dig ind - og med dit abonnement frit bruge stedets mange hold for dig og baby - her er alt fra mor/barn-yoga, rytmik og meget mere. Prøv også stedets café, hvor der trygt kan ammes og pusles om baby og tankes op på morgenmad, frokost og aftensmad - og babymad. Lad store søskende fornøje sig i stedets indendørs legeborg. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@smertefrifoedsel.dk) den

Smertefri forberedelses- og barselshus

Hvor? Strandgade 36, stuen, 1401 København K

Besøg det helt nye forberedelses- og barselshus som Anja Bay fra fødselsforberedelsen Smertefri Fødsel står bag. I smukke lokaler kan du som gravid og mor gå til fødselsforberedelse, tilmelde dig ammehold, følge foredrag og meget mere.

LÆS OGSÅ: Guide: De 5 særlige på barsel

Family Zoo

Hvor? Classensgade 11E, 2100 København Ø

Family Zoo-huset på Østerbro er the place to be - hvad enten du prøver at blive, er gravid eller har født. Her tilbydes alt fra pilates og bækkenbundstræning til babymassage og rytmik. Et stort hit er Famly Zoo's café, hvor der fra morgen til sen eftermiddag bliver serveret morgenmad, frokost, kaffe og kage - caféen er åben for alle og har et vindue, hvorfra du kan holde øje med barnevognen.

Børneboblen

Hvor? Bremensgade 3, st. tv., 2300 København S

Børneboblen er et hyggeligt mødested og samlingssted på Amager for dig, som er gravid, på barsel eller er forældre til et barn i alderen 0-10 år. Børneboblen inviterer til hygge og samvær, med andre babyer og deres mødre/fædre på barsel. Du og din baby kan glæde jer til aktiviteter som rytmik, babymassage, foredrag, tumletid og meget meget mere. Smut forbi Børneboblen!

Ro & Mag

Hvor? Jacobys Alle 4 st., 1806 Frederiksberg C 

OBS: Ro & Mag er fortsat nedlukket og forventer først at åbne igen efter sommeren. Læs mere på deres website her

Hos Ro & Mag på Frederiksberg kan du komme og slappe af med dit barn (0-2 år) i rolige, rare omgivelser og møde andre forældre og babyer. På de 200 kvadratmeter er der plads til at de små trygt kan kravle og tumle på gulvet. Her holdes tit babyvenlige arrangementer og er I tørstige eller har brug for en snack, så kan det købes. Her finder I også en byttebørs, hvor børnefamilier kan finde nye skatte eller aflevere aflagte babysager. OBS: Ro og mag holder lukket i øjeblikket, men genåbner til august 2021

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN 
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) little house, Alberte Cornelius 2) Smertefri fødsel, Instagram 3) Family Zoo 4) Børneboblen, Børn i byen 5) Ro og Mag 6) Dilling 7) Experimentarium 8) Social Foodies

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.