Hiv ungerne med til byens ultrahyggelige gadefester - glæd jer til fællesskab og underholdning for de mindste. Vi guider jer til byens allerbedste gadefester lige her.

Saxogadefest

Til den hyggelige Saxogadefest den 31. august kan hele familien smutte til gadefest på Saxogade - her fejres fællesskabet med musik, dans, kunst, debatter, workshops, leg, boder og underholdning.

Bilfri søndag på Nørrebrogade

Sæt kryds i kalenderen 15. september og kom med til årets hyggeligste eftermiddag på en bilfri Nørrebrogade med masser af aktiviteter for store og små.  Det bliver med kridtmaling og sæbekassebiler som sædvanlig og en masse andet lokal sjov og ballade.

Bryggens fødselsdagBryggens fødselsdag

Den 7. september holder Bryggen fødselsdag, hvilket fejres med et brag af en byfest med musik, leg og fest i gaden. For de mindste vil der bl.a. være dukketeater, cirkus, børneloppemarked, snobrød og meget mere! 

Christianshavnerdag

Kom med til den årlige fejring af Christianshavn i Sankt Annæ Gade den 8. september fra kl. 10-16. Gaden afspærres for biltrafik og der kommer cirkus, legeland, musik, politisk debat og meget andet. 

Kolor Kids i Kildevælden

Den 14. september afholdes Kolor Kids i Kildevælden! Kom og dans, hør god musik af bl.a. HipSomHap og Mille fra MGP, spis popcorn og prøv Snow-cones (slushice i kræmmerhus). Børnene kan også få seje ballondyr eller ballonting af ballonklovnen og hoppe rundt i den vildeste hoppekirke!

 

FOTOS: Saxogadefest - Kulturhavn Festival - Romeika Cortez - Bryggens fødselsdag af Romeika Cortez - Shutterstock - Kolor Kids i Kildevælden

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.