Sukker I efter lækker brunch med hele familien? Så læs med her, hvor vi har samlet en række børnevenlige brunch-steder med både plads til leg og store armbevægelser.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af TILDA og KARL (@tilda.og.karl)

Cafe Tilda

Hvor? Stefansgade 47, 2200 Kbh N

På Nørrebro finder I den hyggeligste, børnevenlige cafe, der måske ikke serverer en decideret brunch, men en bunke småretter, som I kan stykke sammen til en skøn brunch. Her finder I alt fra granola og æg til tærter, croissanter og meget mere. Det sicilianske par, som står bag cafeen har som mission, at børn skal føle sig velkomne og det kan mærkes. Tilda har børnehjørne med legetøj og tegnetavle, så forældrene kan indtage morgenmaden med sænkede skuldre.

Café Sonja

Hvor? Saxogade 86-88, 1662 København V

Hyggelige Café Sonja på Vesterbro byder ikke kun på hjemlighed og uhøjtidlig stemning - men også på lækker lørdagsbrunch! Brunchen består af: økoboller, økorugbrød, økoost, økospegepølse, pandekager eller vafler, frisk frugt, hjemmekogt marmelade og overraskelser. Der er økokaffe/økote ad libitum og børnene får en økobrikjuice eller et glas mælk. Husk at cafeen også har et særligt indrettet børnerum, gode puslefaciliteter og godt udsyn til barnevogne.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant SULT (@restaurantsult)

Cafe SULT

Hvor? Vognmagergade 8 B, 1120 København

Er familien brunch-sultne i weekenden, så er Restaurant Sult i Cinemateket lige overfor Kongens Have et perfekt bud. Her kan I nyde stedets enorme brunchbuffet i de lækre lokaler med højt til loftet. Det er Meyer's der står for brunchen, og I kan vælge både børne- og voksenbrunch. Glæd jer til alt fra yoghurt med et væld af toppings, æg i flere udgaver, skønt brød, lun grød, hjemmelavet nutella og peanutbutter, små pølser, bacon, pandekager, kanelsnurrer, milkshakes og meget, meget mere. 

Laundromat

Hvor? Elmegade og Århusgade

Laundromat har tre filialer i København, hvoraf de to på Østerbro og Frederiksberg er de mest børnevenlige. Her er nemlig indrettede legeområder, hvor ungerne kan hygge sig med legetøj. Alle tre filialer har også en særlig børnebrunch til de små bestående af bacon, røræg, pølser, hjemmelavede pandekager med ahornsirup og sæsonens frugt. 

Café Sweet Surrender

Hvor? Dybbølsgade 49 1721 København V

Café Sweet Surrender er en børnevenlig og non-profit café beliggende på Vesterbro. Her er både legehjørne til børnene, så de kan slå sig løs og plads til barnevognene udenfor. Stemningen er afslappet og priserne rimlige. Prøv deres lækre brunch, som bl.a. består af økologisk græsk yoghurt med hjemmelavet honningmusli, pålæg, humus, forskellig hjemmebag, ost, ovnristede kartofler m.m.