Festivaler er ikke kun for voksne! Og forhåbentlig vil denne sommer også byde på festivalsjov for familiens mindste medlemmer. Vi guider jer til de mest børnevenlige af slagsen lige her - selvfølgelig med forbehold for aflysninger og ændringer. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Stella Polaris (@stellapolarisdk) den

Stella Polaris
Tid og sted: 7. august i Frederiksberg Have
Ta' hele familien med til en ren chillout-dag med fed musik i lækre grønne omgivelser. Det er helt gratis at deltage, og Stella Polaris sørger altid for børnevenlig underholdning. De har endnu ikke offentliggjort årets børneprogram, men hold øje med deres website, hvor de løbende vil opdatere med mere info. Du kan holde dig opdateret her.


Aarhus åbner op
Tid og sted: 10. juni til 11. juli i Musikhusparken i Aarhus
Aarhus Åbner Op byder på en hel måned fuld af fest og farver i Musikhusparken i Aarhus. Der vil være masser af sjov for de mindste der blandt andet kan møde Hr. Skæg, Motor Mille, Sigurd Barret og børnestjernerne fra MGP. Udover underholdning for de mindste vil der også være comedy, lækre gastronomiske oplevelser, open air biograf og koncerter. Læs meget mere om Aarhus Åbner Op her.  

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PASSAGE Festival (@passagefestival) den

Passage Festival
Tid og sted: 26.-31. juli 2021 i Helsingør og Helsingborg
Oplev Passage Festival - en af Europas største internationale gadeteaterfestivaler!  Fra morgen til sen aften, kan I opleve teater i gader, baggårde og på kajer og torve i Helsingør og Helsingborg. Passage Festival har ikke offentliggjort et program endnu, så hold øje med deres website

ILT Festival
Tid og sted: 27.-30. maj 2021 i Aarhus
ILT teaterfestival afvikles på de aarhusianske scener, og her kan I opleve scenekunst fra hele verden. Der vil blandt andet være udendørst gadeforestillinger, musik- og teaterkoncerter, dukketeater, familieaktiviteter og meget mere. Læs meget mere om teaterfestivalen her.  

Aprilfestival - Foto: PR-foto Teater Arrièregarden

Aprilfestival
Tid og sted: 16.-22. juni 2021 i Holbæk
Aprilfestival er verdens største festival for turnerende børneteatre. Ca. 100 professionelle børne- og ungdomsteatre deltager i festivalen, hvor der bliver vist over 150 forskellige teaterforestillinger på en uge. Festivalen afholdes normalt i april, men er på grund af covid19 rykket til juni. Du kan læse meget mere om aprilfestival her

Børnefestibal

Kulturhavn Festival
Tid og sted: 27.-29. august 2021 i København 
Kulturhavn Festival er Københavns Havns årlige foreningsfestival, der afholdes den sidste weekend i august, og i år kan festivalen fejre deres 20-års jubilæum. Som festivalgæst ved Kulturhavn har man mulighed for at opleve nye sider af hovedstadens forskellige havnekvarterer, og det er muligt at deltage i de forskellige kunst-, kultur- og idrætsoplevelser - blandt andet børnesjov, dans, vandsport, teater og guidede sejladser. Læs mere om festivalen her.

Sydhavsøernes Frugtfestival
Tid og sted: 18. og 19. september 2021 i og omkring Sakskøbing
Sydhavsøernes Frugtfestival er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til alle, der interesserer sig for frugt. 

Guiden opdateres løbende...

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1) Stella Polaris - Instagram, 2) Passage Festival - Instagram, 3) Teater Arriéregarden (Aprilfestival), 4) BørnefestiBAL