Festivaler er ikke kun for voksne! Sommeren byder på masser af festivaler for familiens mindste medlemmer. Vi guider jer til de mest børnevenlige af slagsen lige her.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Stella Polaris (@stellapolarisdk) den

Stella Polaris
Tid og sted: 3. august i Frederiksberg Have
Ta' hele familien med til en ren chillout-dag med fed musik i lækre grønne omgivelser. I år vil der være masser af aktiviteter for børn, såsom mini-scooters, jorden-er-giftig leg, sæbebobler, tegne-telt mm. Stella Polaris Kids starter allerede kl. 11 - tjek børneprogrammet her. Det er helt gratis at deltage!

Børn i Lejet
Tid og sted: 19.-20. juli kl. 13-18 i Tisvildeleje
Under årets Musik i Lejet er der masser af underholdning for børn. Der vil bl.a. være festligt show med børnefavoritten Motor Mille og musikværksted med Musikmuseet, der hører under Nationalmuseet.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PASSAGE Festival (@passagefestival) den

Passage Festival
Tid og sted: 27. juli-3. august
Oplev Passage Festival - en af Europas største internationale gadeteaterfestivaler!  Fra morgen til sen aften, kan I opleve teater i gader, baggårde og på kajer og torve i Helsingør og Helsingborg.

Langelandsfestivalen
Tid og sted: 20.-27. juli på Langeland
Langelandsfestival er en rigtig familiefestival. Her er et helt Børneland med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. Frivillige 'Børnetæmmere' står klar med en hjælpende hånd, og underholder børnene samt sørger for, at de føler sig trygge og sikre. Glæd jer til en hyggelig festival med alt fra hoppepuder, cykelbaner og masser af familiesjov til fed musik og glade mennesker.

Kulturhavn Festival
Tid og sted: 24.-25. august 
Kulturhavn Festival er Københavns Havns årlige foreningsfestival, der afholdes den sidste weekend i august. I år kan I bl.a. opleve stor cykelparade, dansekunst og et hav af gratis, kreative og engagerende aktiviteter, koncerter, sportsgrene, lege og meget mere.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Himmelstorm Festival (@himmelstormfestival) den

Himmelstorm Festival
Tid og sted: 26.-28. juli i Hundested
Ta' familien med, når Økosamfundet Dyssekilde åbner dørene for en fantastisk Himmelstorm Festival med god musik, gøgl, dans, sang, leg, performance m.m. Kom og oplev denne unikke stemning, som kun findes på Himmelstorm. Børn under 13 år er gratis i følge med en voksen med billet (som koster 700 kr.)

Sydhavsøernes Frugtfestival
Tid og sted: 14. og 15. september i Sakskøbing
Sydhavsøernes Frugtfestival er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til alle, der interesserer sig for frugt. Temaet for den 12. Udgave af Sydhavsøernes Frugtfestival er BØRN.

Guiden opdateres løbende...

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Fotos: 1. Instagram - Stella Polaris 2. Instagram - Himmelstorm