Når de små fylder år, er der ingen grund til at gå ned på pynt, farver og lir. Om dit barn er til seje superhelte eller lyserød glimmerconfetti, er der med sikkerhed et tema, der vil passe perfekt til din lille fødselar!

Farveeksplosion

Kør børnefødselsdagen ind med regnbuetema! Gå all in på alverdens farver og sjov, og bliv glad i låget over den farveeksplosion, der sker i din stue, eller hvorend festen skal holdes. Har dit barn en yndlingsfarve, kan den også være det gennemgående tema. For eksempel kan alt fra engangsservice og balloner til gavepapir og slik købes i én bestemt nuance, så oppyntningen fremstår gennemført og som et fuldendt univers, dit barn vil elske at boltre sig i med sine venner.

Udklædningsfest

Den helt klassiske, som stadig holder. Det nemme ved denne temafødselsdag er, at det vigtigste element ankommer med gæsterne - nemlig de mange flotte kostumer. Hvis det skal være ekstra gennemført, kan I aftale et tema, som gæsterne skal klæde sig ud indenfor. For eksempel superhelte, Disney-prinsesser, cirkuskunstnere, dyr eller hvad dit barn nu lige interesserer sig for. Når I har fundet et tema, kan I dække bordet og pynte op med festartikler fra Festmosfæren, som har et bredt udvalg af temaservice, balloner og så videre.

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

Dinodrøm

Lad borddækningen sætte stemningen for årets børnefødselsdag. Hos Party In A Box har de massevis af gennemførte borddækninger, der rummer temaer som Gurli Gris, Fortnite, Star Wars, My Little Pony, Frozen, Paw Patrol og meget andet. Der er med garanti et tema, som dit barn vil elske at invitere sine venner hjem til.

LÆS OGSÅ: Guide: 10 steder med pynt til børnefødselsdagen

Højtidshygge

Er det svært at finde på et tema til fødselsdagsfesten, kan I tage udgangspunkt i den tid på året, hvor dit barn har fødselsdag. Er det i nærheden af enten Halloween, jul, fastelavn, påske eller noget helt fjerde, kan I bruge højtiden som fødselsdagstema. Lav boller og kager, der afspejler den pågældende årstid og bed gæsterne om at komme udklædt. I ligger sikkert allerede inde med pynt til de forskellige højtider, så det skulle være nemt nok at få pyntet hjemmet op til de festlige strabadser - mangler I balloner, servietter eller sugerør, kan I helt sikkert finde noget fint hos Dream Party

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

Tøseglimmer

Er dit barn vild med alt, der skinner, glimtrer og dufter lidt af enhjørninge? Så kig forbi Party2Go, der har de vildeste pakkeløsninger med alt, hvad I har behov for til den gennemførte pigefødselsdag. Der er selvfølgelig også mulighed for at gå all in på blandt andet indianer-, astronaut- eller hestefest. Pakkerne indeholder både borddækning, pynt og lidt udklædning til gæsterne. 

Tip! Med Børn i byen Klubben får du 15%

Fotos: 1) Jumpstory.dk 2) Jumpstory.dk 3) Party In A Box 4) Jumpstory.dk 5) Party2Go 6) Jumpstory.dk